Det är snart dags igen

Mobilblogg, Tankar

Hallå där ute i den berömda holken. Nu börjar det hända saker på riktigt.

Innan jag drar upp vad som händer, så kan jag bara säga att det är första juli idag. Tänka sig att en hel sommarmånad bara försvann sådär snabbt. Jag hann ju knappt stanna upp och njuta av månaden känns det som. Jaja, bäst att ta vara på det som är kvar ändå.

Eftersom jag jobbar inom LSS, där jag jobbar inom Daglig Verksamhet på Kommunhuset i Timrå, så har jag inte fått jobba sedan november i fjol. Dels för att det varit och fortsatt är pandemi, men också för att jag inte varit vaccinerad. Tack och lov är jag det nu. Vill du veta vad LSS är för något? Läs här.

Ja, i alla fall så har jag fått veta att vi kommer att börja jobba lite smått från och med vecka 32, vilket är snart. Jag är så glad för det, eftersom jag då kommer slippa gå hemma och dra benen efter mig hela tiden typ och inte göra någonting nyttigt.

Bilden är fotad runt Klubbsjön i Smitingen - Härnösand igår

En annan sak jag också fått veta, det är att gruppträningen jag är med i får köra igång igen antingen vecka 35 eller 36. Det är då första eller andra veckan i september.

Jag är så glad att allt verkar ordna upp sig igen. Nu har jag något att se fram emot, vilken lycka.

Att nästan bara vara hemma kan kännas ganska långtråkigt i längden, även om jag brukar gilla ensamheten och mitt eget sällskap. Har ju inte enbart bara umgåtts med mig själv heller, vilket du nog vet efter att ha läst min blogg.

Hoppas att du får en fin dag, med allt du tar dig för. Vi hörs kanske senare eller något liknande.

Gillar