Den allra bästa på besök

Hallå där. Inatt har jag haft massor av mardrömmar och inte alls mått särskilt bra. Jag har drömt om styckmord, blod och en massa andra hemska saker. Det blir så när jag är helt slut och drömmer en massa konstigt.

Denna förmiddag har min bästa systerdotter varit hos mig. Bästa systerdotter kan jag nog inte säga, jag har bara en. För mig är hon bäst i alla lägen, i vilket fall som helst.

Har legat och sovit en stund pga att jag har varit så trött och slut, pga att jag drömt så konstigt inatt.

När min syster skulle gå vidare efter att de varit hos mig med min systerdotter i vagnen, så kom min närmaste granne förbi. Hon bor vägg i vägg med mig. Hon hade några saker som min systerdotter fick av henne. Två tomtedockor fick hon i trä och porslin typ. De var jättefina och min systerdotter blev glad. Min granne har för gamla barnbarn, mellan 16 och 21 år. De leker inte längre med dockor, så det är ju bra att min systerdotter kan få då. Det tackar man för.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
Vad fint gjort av henne. Och bra att du haft finbesök. 💕
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. Ja, det var väldigt fint gjort av henne. Hon är väldigt snäll min granne. Min systerdotter är också väldigt snäll och gullig. Men det är mycket nej från hennes sida. Om någon frågar henne Var maten god? Då kan hon svara Näe, fast hon tycker den var god och fortsätter äta
nouw.com/mynameisjossan