De minsta sakerna tar upp mest plats i hjärtat

Idag tänkte jag bara slänga in ett citat som kanske piggar upp dig något? Jag är en sådan som tycker om Nalle Puh och alla i Sjumilaskogen, eftersom jag är uppvuxen med de som bor där. Det är därför jag tänkte passa på att dela ett fint citat här, som kan göra någon glad.

Kanske är det du som blir glad av detta citat från vår kära Nalle Puh?

Idag har du säkert någonting som du tycker är värt att låta ta upp den där platsen i ditt hjärta.

Jag har en sak idag som tar upp plats i mitt hjärta och annars också varje dag förresten. Jag blir alldeles varm och glad när jag tänker på min systerdotter. Även om hon är liten, eller liten är hon inte om man jämför med andra barn som är yngre. Hon är snart 1 år och 6 månader, men ändå tar hon upp den där platsen i mitt hjärta. Den där platsen som gör mig mig så otroligt glad. Hon är ändå inte så gammal och då kallar jag det för att hon är liten. Jag är så glad att hon finns och tar upp mest plats i mitt hjärta.

Vad är det idag som tar upp mest plats i ditt hjärta?

Gillar

Kommentarer

moaelins
moaelins,
Åh älskar nalle puh, hn är så klok <3
nouw.com/moaelins
mynameisjossan
mynameisjossan,
Han är verkligen gullig. Det är nog många mer än du som tycker om honom 🥰
nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,
Vad fint att du har henne. Och att hon har dig.
Jag tänker på harpaltarna på gården jag hittade igår. De tar upp stor plats i mitt hjärta idag. Små, små liv med bultande hjärtan och sniffande nos.
nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,
Men herregud vad gulligt. Djur från faktiskt vara väldigt gulliga. Hoppas du fota dessa sötnosar, om du hade tillfälle. Tänkte att det kan vara kul att ha som minne 😊
nouw.com/mynameisjossan