Dålig uppdatering

Dagbok, Annat

Sorry för usel uppdatering, men appen funkar inte sedan senaste uppdateringen igår. Jag orkar inte alltid gå in via datorn för att skriva ett inlägg. Ibland kan det vara skönt att få upp ett inlägg via mobilen eller surfplattan, men just nu händer det inte. Tack som fasen, jag känner mig typ besviken på att appen inte funkar efter senaste uppdateringen till Android. Då har jag ju inte heller en gammal telefon.

Annars känns läget bra, har sovit lite extra nu under förmiddagen, från 11-tiden till 12:20. Skönt att man kan unna sig det när man behöver och haft tinnitus ett tag, när den tagit slut och man känner sig trött.

Jag får i alla fall flytta hem ikväll. Firman som håller på med min balkong ringde min mamma och talade om, de höll på att plocka undan sina grejor när de ringde mamma. Senare ikväll ska mina föräldrar och min syster hjälpa mig att städa rent, så att jag kan komma hem igen. Inget fel att bo hos mina föräldrar heller, men det är skönt att få komma hem till mitt eget igen. Saknar min säng, även om det går jättebra att sova på en soffa hos mina föräldrar också. Den soffan är himla skön faktiskt och det går då bra att sova på den.

Nu vet ni i alla fall läget med varför det kanske inte kommer något blogginlägg från min sida sådär spontant. Inte alltid man orkar slå igång datorn, men man vet att man inte kan använda appen. Jag tycker inte det är lika bra att gå in via webbläsaren i mobilen, det blir för smått och så vidare.

Det där med appen kanske kommer att fungera igen framöver, det är vad jag hoppas i alla fall. Nouw får komma fram till en lösning, eftersom det är fler än jag som använder sig av Android.

  • 70 visningar

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Håller med. Måttligt road när man skrivit ett inlägg och sedan fungerar det inte att ladda upp, fortfarande inte på mobilen. Det ser helt knasigt ut på den :-/ Nu sitter jag vid datorn, men som du säger ... inte alltid man orkar slå på den för att blogga. Mest har jag ju bloggat från mobilen då alla bilder ligger där, nu måste jag överföra och blah blah blah .... irriterande .... tar så lång tid.
nouw.com/marbellatanten
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hallå. Nouw jobbar på en lösning som ska vara klar ikväll eller imorgon. Det är vad de skriver när jag frågade admin i ett privat meddelande. Jag tycker att det är kul att använda datorn, men inte hela tiden. Man vill ju även kunna blogga när man är i farten liksom. En uppdatering i förbigående. Håller tummarna för en lösning
nouw.com/mynameisjossan
Fobibella
Fobibella,
Länkarna funkar INTE på vissa Bloggar. Blir vit ruta. Krånglar när man ska logga in oxå ibland.
nouw.com/fobibella
mynameisjossan
mynameisjossan,
Håller tummarna för en lösning 🙂🙃
nouw.com/mynameisjossan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229