Dålig förlorare eller?

Hallå där ute i den berömda holken. Man har rätt att vara sur ibland.

Igår kväll spelade jag ett spel mot en person online, som heter Wordzee. Här kan du läsa om spelet. Man kan spela online mot olika personer och få en del poäng för ord man lägger. Man kan lägga ett ord per omgång och det är 5 olika omgångar man spelar mot en och samma person bland annat. Man får lägga allt från ett ord med 3 bokstäver till ett ord med 7 bokstäver och därefter får man poäng beroende på hur långt ord man lagt.

Som sagt så spelade jag mot en person igår kväll och den personen hade över 100 poäng mindre än mig när vi spelade mot varandra. Vad gör personen då? Jo, lämnar spelet och ber om en ny match mot mig. Vilken tur att jag inte accepterade personens förslag. Jag tycker personen verkar vara en dålig förlorare. Varför bara stanna kvar i matchen när det går bra? Varför inte ta en förlust och sedan komma igen i en eventuell ny match efter att man spelat klart den matchen man påbörjat? Jag förstår inte och känner inte att jag vill fortsätta spela med den där personen, vilket jag ju inte heller kommer att göra.

Just nu minns jag inte vad personens användarnamn är i spelet, men det kommer jag nog på ska du se om eller när jag upptäcker att personen vill spela en gång till och skickar en ny förfrågan.

Hade vi spelat klart matchen vi höll på med och personen inte valt att lämna, för att den låg under. DÅ HADE JAG GÄRNA SPELAT IGEN MOT PERSONEN, inte nu.

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,

Jag känner inte alls till det där spelet, men kan det inte vara så att personen ifråga ansåg att "detta kommet jag aldrig att vinna" och ansåg sig redan besegrad och tyckte att du vunnit och därför lämnade spelet?

Och sen ville spela igen bara?

Hur som helst är det ju bara ett tidsfördri, inget att hetsa upp sig över!

mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag är inte sådan som hetsar upp mig över det, men det vore ju kul om jag kunde få den där vinsten, för den gör så mycket i spelet på sikt liksom, för man får både poäng och kan komma upp i högre nivå liksom i spelet

nouw.com/mynameisjossan
Lotta
,

Jag spelar wordfeud och betaget många raggar och söker sex där, och precis som du skriver så resginar många och vill inte spela klart. Blir så irriterad på det.

Det är ju bara ett spel.

mynameisjossan
mynameisjossan,

Här är det ingen som raggar, alltså där jag spelar. Chattfunktionen finns bara tillgänglig efter att man kommit upp till en viss nivå i spelet

nouw.com/mynameisjossan
happyM
happyM,

Så irriterande!! ❤️

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det håller jag med om 🥰

nouw.com/mynameisjossan
Marit98
Marit98,
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag vet, men ingenting att haka upp sig på och gräma sig över allt för länge ♥

nouw.com/mynameisjossan