Dagens träning

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

I morse skrev jag om att min granne gått bort igår. Du kan läsa det här. Jag har varit så ledsen, eftersom den här grannen var så snäll mot mig och förstod mig på ett särskilt vis. Jag fick till och med kakor av grannen som jag har kvar eftersom jag gav grannen florsocker och bakpulver eller vad det nu var som jag hade och inte använde själv.

Just nu har jag kört en liten vända på mitt Ring Fit Adventure. Det var himla skönt och välbehövligt faktiskt. Jag hade ingenting att göra, kände mig uttråkad efter att jag sovit en längre stund på dagen. Det var då bara att köra igång med träningen då. Jag känner nu efteråt att det var behövligt.

Enligt Nintendo.se är Ring Fit Adventure ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser. Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Enligt mig själv är det här den bästa investering jag gjort i träningsväg. Jag tänker inte ens på att jag tränar. Det känns som en lek för mig eller ett spel rättare sagt, men att svetten rinner är ett bevis på att jag gör någonting som gör gott för mig på lång sikt.

Är du i valet och kvalet, om du ska skaffa en sådan ring och köra själv? Jag kan bara säga GÖR DET. Du kommer inte att ångra dig alls.

Det var några som inte trodde att detta med Ring Fit skulle vara någonting för mig, ack så fel de hade.

Nu ska jag ta det lugnt och bara njuta av kvällen. Jag ska väl även äta lite middag, för att jag känner att det är behövligt.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag och kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag

Gillar