Dagen efter julafton

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Det var ganska stressigt när det blev jag som av någon anledning fick ta över julklappsutdelningen igår. Jag höll på att smälla av, när det gick för sakta för barnen att öppna sina paket. Min systerdotter som blir 3 i mars ville leka lite med de presenter hon redan öppnat och inte öppna alla på en gång. Jag med min diagnos blev så otroligt stressad av det, så jag blev lite tvär. Jag bad de öppna och leka sedan, så att jag kunde dela ut de klappar som låg under granen någon gång. Det blev lite för jobbigt för mig, så jag gav upp och gick iväg för att vara ifred istället. Jobbigt att dela ut julklappar tycker jag, när det blir för mycket i kombination med min diagnos och det blandat med stress från mitt håll.

Annars har jag svettats som en galning under täcket inatt. Det brukar bli så för mig när spänning och stress släpper. Jag var alldeles blöt på hela kroppen och iskall under täcket för att det var så blött och äckligt. Allting bara släppte i natt och jag drömde väldigt konstigt. Det blandat med tinnitus brukar göra att drömmar och sånt när jag sover blir väldigt konstiga.

Bilden på mig fotade min pappa igår. Jag beskar den, så bara mitt ansikte är med i bilden

Om ett tag, så ska jag hem till mina föräldrar, för att äta julmat och umgås där med dem.

Hoppas att din dag var fantastisk igår, oavsett du firade eller ej. Du ska veta att det är okej att inte fira också. Man gör precis som man själv vill.

Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar