Dagen efter första dosen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är bra med dig, vilket det är med mig i alla fall.

Igår fick jag ta min första dos vaccin mot Corona. Hur det gick till och allting, kan du läsa här.

Det som är idag kring vaccinet, är att jag är väldigt öm i armen på det stället där vaccinet blev instucket. Om jag rör armen på ett visst sätt, håller upp armen eller böjer den uppåt, så spänner det väldigt mycket där vaccinet har blivit insprutat. Inte för att de gör så jätteont, men det känns att jag har fått någonting instucket där.

Min moster har berättat att hon har en vän som har tagit vaccin och hon säger att man kan vara öm i armen några dagar efteråt. Det här med att vara öm och så vidare trodde jag skulle vara mycket värre än det är. Jag är inte ett dugg rädd för att ta nästa vaccin fler gånger.

Nu är jag bara hälften så mycket skyddad mot sjukdomar och så vidare vad gäller Corona, men med nästa dos kommer jag att vara fullgod nästan.

Jag måste ändå se till att vara försiktig mot att utsätta mig för smitta och hålla avstånd i affären mm, samt tvätta händerna som förr.

Jag tänkte passa på att önska glad Valborg när jag ändå är inne här på bloggen. Hoppas du får en fin dag med allt du tar dig för idag.

P.S Bilden på mig är tagen igår, i väntan på första dosen vaccin i väntrummet.

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021 #corona #coronavirus #coronaviruset #coronathoughts #coronatime #covid #covid19 #covid__19 #västernorrland #vaccination #vaccinationer

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Glad valborg till dig med! 🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg er på første dagen enda, og kjenner ingenting. Kommer nok til å bli ømt og sårt hos meg også tenker jeg. Håper du får en fin Valborg 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Är Valborg något man firar i Norge?

nouw.com/mynameisjossan