Ca 3 km, som blev 8,22 km ungefär

Hallå i den berömda holken!

Hoppas att läget är på topp med er, vilket det är med mig. Har idag promenerat 8,22 km med min ledsagare till något som heter Snägden-Stugan.

Vi började med att handla kaffepulver, 3st festisar, mjuka tunnbröd, potatissallad och rostbiff. Du får klaga på mig, eftersom jag inte är vegetarian eller vegan och ja, jag äter kött. Min ledsagare tog med sig kokta ägg, flingsalt, varmt vatten och några tepåsar. Det delade vi faktiskt på, vilket var himla mysigt.

Vi hamnade mitt ute i ingenstans, långt ifrån dit vi tänkt oss. Jag trodde min ledsagare hade koll på var vi skulle, men inte alls. Hon hade varit där senast med sina föräldrar då hon var barn och åkte skidor dit. Nu för tiden hittade varken hon eller jag och inte heller med hjälp av Google maps. Vi letade inte heller så särskilt mycket, när vi insåg att vi gått fel. Vi satte oss ändå för att fika ute i skogen.

När vi avvek från skoterleden, det var då det blev fel för oss. Redan där insåg vi att vi hade gått fel, men vi fortsatte i alla fall mot någonting som för oss blev helt fel. Ja, fel med tanke på att vi hade tänkt oss att gå till Snägden-Stugan.

När vi avvek från skoterleden, så kom vi ut på den här vägen. Det var den vi fortsatte på, innan vi stannade för att fika och sedan vända om. Det var inte soligt, men heller inte kallt. Det var faktiskt vindstilla där inne.

På vägen tillbaka var det sol en stund, vilket var himla skönt.

Här fortsatte vi in på skoterleden igen.

Denna tur vi tog idag, blev en promenad på 8,22 km. Det är skönt såhär efteråt, men vi hade trevligt och mysigt där när vi promenerade tillsammans. Vi har lite av samma humor, jag och min ledsagare. Det var kul det också.

Gillar

Kommentarer