#Bye2109andhello2020

Året som gått

Hallå där ute i holken!

Här kommer ett blogginlägg med 15 frågor om året som gått. Jag tänkte försöka svara så ärligt jag kan på dessa. Frågorna har jag lånat hos @blogglistor

1. Hur har 2019 varit? Jag kan inte säga att det varit det bästa året någonsin, men jag kan säga att det varit ett bra år på många plan. För det första blev jag moster och för det andra så har det hänt många fantastiska saker med min familj bland annat.

2. Tror du att 2020 kommer att bli bättre? Jag tror inte att det kommer bli bättre på så vis att jag kommer bli moster igen, men det kommer att bli ett bra år på många plan. Jag tänker inte berätta vad som ska hända för mig personligen under början av året, men tids nog kommer jag nog att dela med mig av det till er också.

3. Blev du kär i år? Nej, det blev jag inte i år heller.

4. Vilket datum från 2019 kommer du aldrig att glömma? Det datumet då jag blev moster.

5. Vad var din största framgång 2019? Jag vet faktiskt inte om jag hade någon stor framgång sådär, men det måste ha varit att ta mig själv till badhuset på vattengympa. I och med min diagnos, så är vissa saker sådär svårare för mig än andra och det där är ett stort steg för mig att klara själv.

6. Vad spenderade du mest pengar på? Det var på min mobiltelefon, Samsung Galaxy S10+ och resan till Finland, samt resan till Norge.

7. Vad gjorde dig riktigt glad? Första gången jag fick hålla min systerdotter, 4 dagar gammal. Då kan jag säga att tårarna kom, eftersom hon var så liten och söt. Jag hade aldrig förr träffat ett så litet barn och att hålla henne visste jag ju precis hur jag skulle göra, eftersom jag har hållit min bästa väns barnbarn när de var små.

8. Vilka sånger kommer du att minnas från 2019? Jag kommer nog mest att minnas låten "Rosa Himmel" med Molly Sandén, ifrån serien "Störst av allt" på Netflix. Låten lyssnade jag på ibland varje dag och den har gjort mig väldigt glad faktiskt på många plan. Den får mig liksom att må bra. Jag hör vissa delar av den i hjärnan när jag inte lyssnar på låten och det har gått många timmar sedan jag senast lyssnade på den.

9. Vilka har du umgåtts mest med? Min familj och det är väl de jag värdesätter högst i livet. De förstår mig, så som ingen annan någonsin kommer att kunna förstå mig. Ibland förstår de mig till och med bättre än jag förstår mig själv, viket är bra för mig att lita på.

10. Bästa minnet från 2019? När min systerdotter kom till världen, även om jag var avig mot det innan och mådde dåligt av en massa anledningar.

11. Är det något du saknar från 2019 och vill ha 2020? Jag vet inte om det finns någonting sådant, men kanske att det skulle vara kul att umgås med några kompisar igen så som vi gjorde i år. Gick på restaurang, lyssnade på musik och umgicks som vänner liksom. Det behöver inte vara mer än så anser jag.

12. Vad önskar du att du gjorde mer? Promenerat mer, varit utomhus eller gått omkring med systemkameran för att skapa minnen av året som gått. Jag glömmer ju så fort, även om jag bloggar varje dag. Jag bloggar ju då inte om exakt allt och därför glömmer jag bort det som var viktigt i just det ögonblicket. Människan är ju en sådan av naturen att hon vill minnas och komma ihåg, skapa minnen för sig själv att kunna berätta om för andra eller visa upp en fin bild från ett minne.

Jag önskar också att jag tog mig för att laga egen mat och inte alltid äter hos mina föräldrar eller får matlåda därifrån. Jag önskar att jag tog tag i att hänga upp mina kläder på tork från tvättmaskinen när den är klar och att städa lägenheten. Jag ska ju klara det själv och inte behöva ta hjälp av mina föräldrar med mycket, på grund av min diagnos Aspergers Syndrom. När det väl kommer till kritan med att städa, laga mat och hänga tvätt, så gör jag det inte eftersom jag blir så trött och slut. Jag tycker inte heller om att det blir stökigt när jag lagar mat och efteråt orkar jag inte ta hand om disken som är i en enda röra på köksbänken.

13. Vad önskar du att du gjorde mindre? Latade mig, tog tag i livet och inte bara tänkte att jag gör det där sedan. Det där sedan kommer ju inte, eftersom att då skjuter jag ju saker och ting på framtiden. Jag tar inte tag i att göra det, när det är aktuellt.

14. Årets favorit TV-program? "Solsidan", "Idol", "Bytt är bytt", "Melodifestivalen", "Panik i tomteverkstan" mm.

15. Vad vill du säga till dig själv inför 2020? Lycka till, du kan klara det. Även om du inte tror att du kommer klara det du tar dig för, så kommer det att gå. Det behövs bara viljestyrka och en massa tro på dig själv. Ingenting är omöjligt, alla har olika sätt att lösa saker och ting.

  • 76 visningar

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Kul med sånna här frågor !!!. Jag blev inte Kär i År heller. Jag vill inte träffa killar !! 😊 hehe . Jag ska nog försöka Göra sånt inlägg å svara på Dom.
nouw.com/fobibella
mynameisjossan
mynameisjossan,
Jag tycker så mycket om mitt liv ändå, så jag behöver ingen att vara kär i känner
nouw.com/mynameisjossan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229