Bra hörlurar till bra pris. Vinn ett par egna

Hallå där ute i den berömda holken. Det här är inget samarbete så att du vet, men det jag kommer att tipsa om är galet bra ändå.

Jag har ett par Jabra Elite Active 75t som jag verkligen tycker är hur bra som helst på alla plan.

För det första är batteritiden grym. Jag brukar använda mina hörlurar då och då, men inte varje dag. De ligger ofta på en hylla, men när jag väl använder de så är batteritiden sjukt bra. De håller några månader lätt, utan att man behöver ladda dem.

Enligt Jabras hemsida räcker batteritiden upp till 5,5 timmar på en enda laddning med ANC (aktiv bullerdämpning) på. Totalt 24 timmar med det kompakta laddningsfodralet.

Om öronsnäckorna används utan ANC och HearThrough varar batteriet ännu längre. Upp till 7,5 timmar med öronsnäckorna och hela 28 timmar med laddningsfodralet.

Det är hur bra som helst. Sedan kan man ju även se på fodralet om det kommer någon uppdatering av programvaran till hörlurarna, då visas det bak på laddningsfodralet. Jättesmidigt tycker jag.

Har du tappat bort dina hörlurar eller inte vet var du lagt de, så finns det ett pipljud eller en signal som du använder för att hitta de igen. Det gäller bara om du har hörlurarna kopplade till mobilen via Bluetooth och använder appen som heter Sound+. Har du valt plats också, så kan du se var du senast använde dessa hörlurar. Det är också smidigt, för att kunna leta efter de om de inte är uppkopplade till mobilen.

I appen finns också en användarmanual, så att du alltid har instruktioner hur du använder dessa hörlurar.

Du får med tre olika storlekar på gummigrejen du ska ha på hörlurarna och in i örat, vilket är himla smidigt då du kan välja din egen storlek. Dessa gummigrejer finns i storlekarna L, M, S. Bara att välja vilka som passar dig bäst.

Det är väldigt bra att man kan stänga av och slå igång HearTrough om man känner för det. Vad är HearTrough? Enligt Jabras hemsida låter HearThrough dig höra ljudet i omgivningen genom öronkåporna/öronsnäckorna samtidigt som du har på dig dem. Bakgrundsljudet fångas upp av mikrofonerna och överförs till högtalarna. HearThrough fungerar när du lyssnar på musik, sitter i samtal (beroende på produkt), och även när det inte finns något högtalarljud.

Hörlurarna säger även till när du tar båda på dig om du har Bluetooth igång eller inte, genom att säga "Connected" eller "Not connected". Den säger även till vilken som ringer dig, så det bara är att trycka på hörluren och svara när någon ringer dig.

Vill du inte ha båda hörlurarna i när du pratar i telefonen med någon, så är det bara att ha den högra i örat och sedan föra ett samtal. Ljudet är riktigt bra när man pratar med någon, låter inte alls burkigt för den personen som du pratar med, utan den hör dig klart och tydligt. Det är någonting jag tycker saknas på andra hörlurar, men dessa har den funktionen att det funkar bra att både höra vad personen du pratar med säger och den hör vad du säger också.

När man lyssnar på musik, så är ljudet helt fantastiskt bra och glasklart. Jag är mer än nöjd vad gäller den biten. Det som händer om du tar ur den ena hörluren ur örat när du lyssnar på musik, är att då slutar musiken att spelas tills du stoppar in hörluren i örat igen. Båda två måste alltså vara i örat för att du ska kunna lyssna på musik.

När du inte längre vill använda hörlurarna, så stoppar du de bara i det laddningsbara fodralet, så stängs de av samtidigt som de laddas. Hur smart som helst.

Vill du ladda fodralet, så är det en nackdel att du inte får med någon laddare till själva fodralet, utan måste köpa det separat. Det krävs då en USB-C laddare, om du inte köper till en trådlös laddplatta, eftersom den inte kan laddas på andra trådlösa laddplattor, utan behöver ha en speciell egen laddplatta som tillbehör. Det är ett minus, men annars har jag ingenting negativt att komma med vad gäller dessa hörlurar.

Det som också är ett plus att de är svett och dammtåliga, så du kan ha de när du tränar eller är ute och springer. Det spelar ingen roll om det kommer svett på hörlurarna, eftersom de tål det. De är också så pass bra att de sitter kvar i öronen och lossnar inte, förrän man själv tar ut dem.

Ett till plus i kanten är att de har bullerdämpning, vilket är himla bra om man vill kunna lyssna på musik utan störande ljud från omvärlden, tillexempel vid träning, på din joggingrunda eller vid promenad.

Jag har haft mina hörlurar i snart ett år och är lika nöjd nu som när jag först köpte dessa. De har även ramlat i golvet någon gång i parkettgolv, men funkar lika bra ändå. De blev lite konstiga med ljudet när andra skulle höra vad jag sa när jag pratade, men efter ett tag ordnade det sig också och funkade som vanligt och gör det fortfarande. Rekommenderas inte att man tappar de i golvet dock.

Just nu har Jabra rabatt på dessa hörlurar. De har kostat 2199 och kostar nu 1899. Vill du hellre köpa Jabra Elite Active 65t, så har de kostat 1599 och är nu nere på 1299.

Du kan även nu tävla för att vinna ett par av den senaste sorten Jabra Elite 85t. Du går in här och hittar tävlingen i nedre vänstra hörnet.

Mer information om hörlurarar från Jabra hittar du här.

P.S Nästan all text är min egen, medan lite fakta är lånad på Jabras hemsida. Bilderna är heller inte mina, utan de är också lånade online.

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

  • 39 visningar

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina ,

Bra tips 👍🏻

nouw.com/blondina
mynameisjossan
mynameisjossan,

Man tackar så jättemycket 👍

nouw.com/mynameisjossan