Boktips

Boktips

Hallå i den berömda holken!

Är du som jag, att du gillar att läsa böcker? Jag läser hellre än lyssnar, eftersom jag tycker det är lättare för mig. Då är det lättare att kunna gå tillbaka och läsa någon mening eller ord igen. Man behöver då inte hålla på att spola tillbaka och leta så eller bläddra tillbaka med hjälp av teknik. Jag hänger heller inte med lika bra i en bok som jag lyssnar på, det är lättare för mig att hänga med om jag läser själv. En bok är ingen teknisk pryl som behöver laddning eller batterier. I alla fall inte den bok jag kommer att tipsa dig om här och nu.

Jag kände inte till Ida Warg, innan jag började läsa boken. Jag visste ju lite, att hon är YouTuber och har en son som heter Elvis. Ja, mer än så visste jag dock inte.

Att läsa Idas bok Min egen väg, fick mig att glömma tid och rum. Jag var som uppslukad av boken och då menar jag på ett bra vis. Jag visste till exempel inte att hon är före detta dansare, haft ätstörningar och jobbat åt tidningsförlaget Aller Media. Jag visste inte heller att hon dansat med Sina Samadi, alltså Sean Banan. Det är mycket man får reda på i boken, som man kanske inte vet. Ja, hon delger ju inte det mest intima och privat i sitt liv. Boken gick väldigt lätt att läsa tycker jag, eftersom det är stor stil på texten. Det är ju en fördel anser jag, även om jag har lätt för att läsa mindre stil på text också.

Boken handlar om Ida Wargs liv, från att hon föddes i Åmål, till nutid och mer därtill.

Kategorier: Biografi, Biografier & Memoarer, Memoarer (inom Biografier & Memoarer)

Min egen väg - Att våga gå sin egen väg – oavsett vad. På ytan ser allt ut att vara perfekt; hundratusentals följare på Youtube och Instagram, en härlig familj och lägenhet i Stockholms innerstad. Men vägen dit har stundtals varit tuff. Ida Warg delar ärligt och personligt med sig om hur hon som nittonåring flyttade från den lilla orten Åmål till Stockholm för att försörja sig som dansare, och om hur resan mot ett framgångsrikt liv som offentlig person kantats av ätstörningar, prestationsångest, näthat och snåriga relationer.

Publicerades första gången: 10 september 2019

Författare: Beatrice Birkeldh, Ida Warg

Utg. datum: 2019-09-10

Antal sidor: 161

Boken finns även som ljudbok, ifall det passar dig bättre. Här kan du provlyssna på boken.

Skulle du vilja provläsa boken, så går det att göra här.

  • 72 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229