Bojkotta Zara Larsson

Hallå där ute i den berömda holken. Jag visste inte vad jag skulle säga eller inte säga när min mamma berättade för mig idag att hon läst att Zara Larsson tar droger.

Hon har tydligen både rökt gräs och tittat på porr. Men nu hävdar hon att det är slut med det. Jag vet inte vad jag ska tro eller inte tro. Jag är förvånad och arg eller mest besviken tror jag,

Zara säger att hon hatar att det ska vara en del av hennes personlighet. Jag vet dock inte vad jag ska tro eller inte tro i det hela.

Hon har tidigare i år vad jag kan läsa mig till att hon helt öppet erkänt att hon röker marijuana, något som inte är lagligt i Sverige. Hon säger också att hon har rökt så mycket gräs under sina år, att hon nu är trött på det. Hon är trött på den känslan och känner sig lite ångestfylld, rapporterar Aftonbladet.

Jag kommer att bojkotta Zara Larsson tills hon lägger av med det hon håller på med och på riktigt slutar upp med detta. Droger är inte bra för någon och att öppet erkänna det, vad ska alla som ser upp till henne tro? Förr var hon ju liksom en förebild för många unga, men nu vet jag inte var jag har henne. Jag tycker om hennes musik, men vet inte om jag någonsin kommer att lyssna på hennes musik mer. Jag menar i alla fall inte så länge hon håller på med det hon gör och inte kommer jag att gå på någon konsert i framtiden, om hon inte lägger av helt med drogandet.

4 mars publicerade siten newly.se en artikel om Zara där hon uttalar sig och säger "Nu kanske jag kan dricka alkohol igen istället för allt haschrökande".

År 2015 sa hon såhär vad jag kan läsa på hemsidan hos nyheter24. "Det är ju ofta winelovers som säger nej till cannabis"

Jag har hittat detta hos stoppapressarna, Aftonbladet, nyheter24 och newly.se.

Jag (mynameisjossan) kan säga såhär. Jag varken röker, dricker alkohol, tar droger eller tar något annat sådant. Jag är en renlevnadsmänniska som aldrig kommer att nyttja tobak, alkohol, narkotika eller liknande.

  • Annat
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer