Bloggportalen har blivit sämre

Snälla, ändra tillbaka till hur det var förr

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att allt är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag har bara en sak att påpeka. Det är negativt det jag kommer att ta upp och det ger väl dålig kritik till de som driver denna bloggportal. Jag vet inte, men måste få klaga någonstans,

För det första är det helt kört att kunna byta bakgrund i bloggen, om man som jag har en bakgrund med trä. Man kan då inte ladda upp en ny bakgrund man själv väljer att ha, vilket jag tycker är riktigt tråkigt. Man kan inte heller ta bort bakgrunden, om man har en sådan bakgrund som jag har med trä.

Vill man som jag välja en header med genomskinlig bakgrund, så är den funktionen också borttagen, tyvärr.

Jag förstår inte varför allt bra ska tas bort. Jag känner att jag saknar att kunna byta header till en med genomskinlig bakgrund. Jag saknar också att kunna byta till en bakgrund jag själv väljer med bilder jag själv laddar upp. Jag vill ha det som förr.

Jag är förresten premiummedlem. Inte den dyraste medlemmen, men ändå tycker jag att funktioner som gillas inte ska tas bort och inte komma åter.

Jag förstår inte varför vissa funktioner ska tas bort. Jag betalar ju ändå för mig och vill att det ska vara som det var när jag väl började blogga här. Då var den här bloggportalen en klar favorit och den hade allt att erbjuda kändes det som och var verkligen lyxig, i och med att jag inte kan det där med CSS och HTML så pass bra att jag skulle kunna designa en hel bloggdesign på egen hand. Som det är nu så känner jag inte att den här bloggportalen är så bra som jag hade önskat.

De funktioner jag saknar kanske du inte alls känner är någon big deal att det inte finns längre, men jag saknar dessa. Hur kan man bara ta bort funktioner som vissa tycker om att använda? Jag förstår inte och vill inte heller förstå hur man tänker där.

Överväger att kanske sluta blogga eller något, jag vet inte. Jag är besviken på hur man tänker, när man tar bort funktioner i alla fall jag tycker om att använda. Varför inte bara lämna allt som det en gång var och låta folk själva bestämma om de vill använda sig av dessa funktioner eller inte? Att ta bort är inget alternativ tycker jag personligen, men det är väl bara jag som ifrågasätter till admin som vanligt eller?

  • Hiss/Diss
  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer