Birsta City

Idag har jag och mamma varit till Birsta City, för att gå runt där. Vi fikade på café Charm och jag tog en macka med skagenröra.

Sedan köpte jag en ny väska, som jag kommer att lägga ut bild på vid ett senare tillfälle.

Affären Asari hade 70% rabatt, eftersom butiken gått i konkurs. Den har ju inte funnit där så länge, men ändå gått i konkurs. Var ju ingenting där som jag var särskilt sugen på att köpa, men köpte två små askar. Kan visa i ett annat inlägg vad jag köpte. Butiken säljer saker från Tokyo helt enkelt. Det mesta var enligt mig bara skrot och ingenting jag skulle tänka mig att köpa.

Sitter just nu vid min pappas dator, för att blogga. Det känns så osmidigt att göra det via telefonen, även om det i vissa fall funkar det också. Bilderna jag har i mobilen lägger jag in därifrån, det blir smidigare så. Brukar oftast lägga in de i min dator via OneDrive och ta de därifrån, men jag kommer inte ihåg mitt lösenord till min OneDrive, även om min pappa har appen i sin dator. Ska strax dra till mina föräldrar som sitter på balkongen och umgås där.

Har ni lika varmt och klibbigt som vi här i Västernorrland? Här i Timrå är det i skrivande stund 28°C, om inte ännu varmare. Håller på att svettas som en galning.

Inne på Birsta City var det himla klibbigt och så vidare. Ingen AC finns som funkar heller.

Gillar

Kommentarer