Bio med Annika

Denna kväll har jag varit med min ledsagare Annika på bio och sett filmen Lyckligare kan ingen vara. Det är en riktigt bra film faktiskt, sådär lättsam och handlar om förhållanden, familjer och barn. Det handlar även om New York kan jag säga, en riktigt bra film helt enkelt.

Jag vill inte avslöja någonting om handlingen, men du borde se den i alla fall. Jag menar, om du inte redan gjort det. Den skildrar hur livet kan vara för en vanlig person, en så kallad "Svensson". Man blir intresserad av sitt ex igen och så inser man därefter att det inte var vad man hoppats på. Man kan inte komma tillbaka till det som varit och fortsätta där man slutade liksom eller så kan man ju det också. Det beror helt på hur situationen ser ut.

Handling:

Fem par i olika generationer. Deras liv vävs samman av tillfälligheter men ibland genom mycket avsiktliga val där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek. Vi har Robert och Josefin vars äktenskap gått i stå när Robert av en slump springer på sin första stora kärlek Sofia. Gamla känslor blossar upp och Robert vet inte vilket ben han ska stå på. Bloggerskan Ebba ska föda och förvecklingar uppstår som barnmorskan Maria dras in i. Hon blir kär i mannen hon precis skällt ut, men har svårt att visa sina känslor. Pensionären Ulf med sin hund Darwin har med åren blivit tvär i väntan på att den rätta ska dyka upp. Men när han träffar Claudia spirar känslorna.

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,
Vad kul med bio! Är faktiskt riktigt sugen på att se den där filmen! ✨
nouw.com/joywesterberg
mynameisjossan
mynameisjossan,
Då tycker jag att du ska göra det 🤗
nouw.com/mynameisjossan