Bilder sedan i lördags

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig.

I lördags fick jag feeling när jag skulle hem till mina föräldrar. Jag köpte 20 rosor till min mamma, eftersom jag tycker att hon förtjänar det. Hon hjälper mig så mycket med allt möjligt och just därför tycker jag att hon förtjänar detta.

Även min pappa kan njuta av dessa vackra blommor, vilket också är ett plus i kanten tycker jag. De kan båda njuta av rosorna och ha glädje av de tillsammans. Väldigt bra och någonting jag verkligen kände att jag kunde ge. Det var ju inte så länge sedan förra gången jag gav min mamma rosor. Hon förtjänar det verkligen, eftersom jag har en sådan fin mamma som jag verkligen tycker om.

Jag tycker ju om min pappa också, men min mamma brukar ju köpa blommor åt sig själv ibland och just därför kände jag att det var dags att jag gav rosor åt henne igen.

Till middag i lördags blev det en favorit, nämligen surströmming. Jag kan förstå att det finns folk som verkligen inte tycker om detta, bara genom att lukta på det. Man får smaka, innan man kan säga att man inte gillar det.

Hoppas att du får en fin dag. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen

Gillar

Kommentarer