Behöver din hjälp med en sak...

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Ingenting planerat idag, som har så stor betydelse att jag behöver göra det just nu. Det kan jag göra senare.

Idag har jag inte lust med någonting särskilt, kanske sätter mig och spelar lite Nintendo Switch OLED framför min kära TV när jag är klar med detta framför min älskade dator? Vem vet, det återstår att se. Någonting tänkte jag göra, istället för att ligga i sängen och glo i mobilen timma efter timma.

Har du tänkt på att det på handkontroller till TV-spel står bokstäverna ABXY? Jag har tänkt på det och funderat lite, men inte kommit fram till varför. Men så såg jag någonting annat, de där bokstäverna bildar ju faktiskt det svenska ordet BYXA. Det har jag inte kommit på att skriva om här, men det är ju så det är.

Någon av er som är duktig på mobiltelefoner och kan hjälpa mig med ett problem som jag har, så jag inte behöver göra en fabriksåterställning igen. Det var inte så länge sedan jag gjorde det, kom jag fram till när jag tänker efter. Det känns i alla fall inte så länge sedan.

Jag har en Samsung Galaxy S10+ med senaste uppdateringen till Android 12 och One UI-version 4.0

Jag undrar varför jag inte kan lägga in vissa bilder från kameramappen i andra mappar på telefonen. Jag vill flytta över bilder på min systers barn och lägga de i andra befintliga mappar eller en mapp jag skapar direkt i mobilen där jag vill ha bilderna. Det som då händer är att det kommer upp en text där det står "Det går inte att flytta". Jag förstår inte varför det inte går att flytta, vad är problemet? Det går att flytta andra bilder från kameramappen till andra mappar, men inte just bilder till mappar där jag har min systers barn. Jag blir frustrerad. Hur ska jag göra för att få det att fungera, så jag slipper hålla på att fabriksåterställa mobilen och börja om igen på nytt?

Hoppas att du får en fortsatt fin lördag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw2022 #bestofnouw

Gillar