Bästa träningsbyxorna

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Detta är inget samarbete med företaget jag tipsar om detta ifrån, jag tipsar för min egen del.

Jag är inte en sådan som köper träningskläder i tid och otid. Hittar jag någon favorit, då använder jag dessa till de går sönder. Ett par favoriter just nu när det gäller träningsbyxor är ett par från märket Stronger som heter Pop Tights och har medelhög midja. Det är precis sådana träningsbyxor jag som inte är pinnsmal känner att jag kan använda, utan att de åker ner och gör att jag ideligen behöver dra upp de i midjan. Jag känner mig helt enkelt bekväm i de. Att känna sig bekväm i någonting när man tränar, det är A och O tycker jag. Är man inte bekväm i sina träningskläder, så kan det förstöra hela upplevelsen eller till och med träningsglädjen. Därför är jag så nöjd med dessa träningsbyxor.

Kollektionen heter Ice Cream Collection och är gjorda i Kalifornien. De finns både i rosa och blått. Vet dock inte om jag tipsat om dessa byxor förr.

Byxorna kostar 799:-, vilket jag absolut tycker det är värt eftersom de är så otroligt bra i passform, åker inte ner om man inte är pinnsmal och så vidare.

Vill du köpa matchande sport BH till, så hittar du det här. Den kostar 399:-

Är du sugen på detta mönster i shorts? Då hittar du de här. Finns i både blått och rosa.

Hela kollektionen hittar du här.

Funktioner & Fördelar

Gjord av återvunnet material

Normal Midja

Klassisk Stronger fit

Svarta signatur-streck på vänster ben

Snabbtorkande och fuktavledande

Superskönt tyg med 4-vägs stretch

Brett och stabilt midjeband för support

Andas

Kollektionen jag tipsar om är bästsäljare hos Stronger, vilket jag verkligen förstår. Byxorna är så sköna i passformen och så vackra, att man absolut behöver ha ett par sådana bland sina träningskläder. Jag är mer än nöjd och har haft mina byxor något år eller så redan. Mina träningsbyxor är blå.

Jag kan verkligen rekommendera att handla hos Stronger. Jag är i alla fall väldigt nöjd med mina träningsbyxor och kan verkligen slå ett slag vad gäller kvalitét också, eftersom de i princip ser helt nya ut och känns därefter också efter många tvättar i maskin.

Hoppas att du får en fin kväll med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

P.S Bilderna till inlägget är lånade på hemsidan hos Stronger.

  • Tips

Gillar