Bästa Jessica Falk

Kändisar, Fritidsbilder, Dagbok

Ikväll fick jag träffa min stora idol igen, ingen kan vara gladare än jag. Lägger fokus på de bra bitarna, istället för de dåliga i detta. Det finns förresten ingenting dåligt med Jessica Falk tycker jag och det står jag för.

Jessica hade en underbar konsert ikväll, en konsert som ett pensionärsgäng hade anordnat på Aktivitetshuset Pangea här i Timrå.

Jessica sjöng en massa låtar tillsammans med sin dotter Rocky och spelade tillsammans med en som heter Stefan Nordlander. Hon berättade även om sitt liv, hur det var när dottern fick hjärnskakning, bitar från sin barndom, husköpet och så vidare.

Jag är mer än nöjd och den där osläppta låten som sjöngs som sista låt, där vi som publik fick sjunga med i refrängen på... helt magiskt. Jag är lycklig inifrån och ut. Hon har nämligen den effekten på folk den där Jessica, att man blir lycklig och glad av hennes musik och av henne som person också. Hon utstrålar någon sorts värme och glädje den där kvinnan, vilket gör att efter en konsert eller träff med henne, så mår i alla fall jag bra, känner glädje och får påfyllning med ny energi.

Innan allt skulle börja, när det var fel på tekniken så vinkade Jessica åt mig när hon gick emellan två rum och såg mig i folkmassan. Det gör mig otroligt glad. Det känns som om jag inte bara är en i mängden för henne, vilket gör mig glad. Vi brukar ibland skriva med varandra på Instagram och hon följer mig där.

När hon under konserten mellan låtarna talade om NPF, alltså neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, så tog hon upp diagnoser man inte kan se på utsidan och nämnde Asperger som en av dem. Det gjorde mig riktigt glad och jag berättade för henne efteråt att jag blev glad av att hon tog upp Asperger som en diagnos, eftersom jag har det och det vet hon ju sa hon.

Fina Jessica, det finns inte ord som kan beskriva den där människan. Jag slutar här och nu, innan det går till överdrift.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

YouTube