Bästa gårdag

Hallå där ute. Tänk vad mycket som har gått fel på ett vis, jag menar med tanke på Coronan som härjar världen över. Tänk att man ibland får låta bli att träffa nära och kära, på grund av denna pandemi.

Min bäst vän är i en riskgrupp, på grund av en massa anledningar. Vill inte gå in på vad, med respekt för anhöriga och nära. Igår hade jag med mina föräldrar för att träffa henne och hennes man några timmar, vi fick sitta på altanen i deras stuga för att umgås.

Om jag får avslöja, så är min bästa vän ganska mycket över 60+ i ålder. I detta fall är åldern bara en siffra resonerar jag och det är ju sant. Vill hon och hennes familj umgås med mig, så är det bara ett plus för mig.

Hon hade gjort en god paj med blåbär och hallon, samt egna munkar. Jag blev överraskad av munkarna, de var riktigt goda faktiskt.

Jag hade nästan glömt bort hur min vän ser ut, eftersom det var så längesedan vi sågs. När jag såg henne och hennes man, då minns jag och kommer ihåg den fina kärlek, värme och glädje de båda sprider omkring sig.

Gillar

Kommentarer

SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Så mysigt det ser ut 🥰💕
nouw.com/susannajungblom
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det var riktigt mysigt att umgås sådär, även om man inte får ge varandra en kram 🥰
nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,
Helt rätt tänk enligt mig. Låter som en toppenfin dag. 💜
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det var faktiskt en riktigt riktigt fin dag och från deras altan kunde man se ut över havet
nouw.com/mynameisjossan