Att vara... typ vuxen

Hallå där ute!

Fördelen med att vara vuxen, det är att man får välja själv hur man vill göra. Det ni. Att kunna välja att fortsätta dricka sitt te från frukosten framför datorn, om man så vill... det är ju lyx det.

Igår kväll skrev jag ett meddelande till min kära mor, att jag vill köpa någonting onödigt. Ja, någonting jag verkligen inte behöver. Tack och lov har den känslan försvunnit till nu, vilket är himla skönt. Jag vet liksom inte vad för onödig pryl jag egentligen vill ha och varför jag vill ha den vet jag inte heller. Kanske kände någonstans igår att jag vill ha någonting nytt bara? I don't know. Jag vill inte köpa någonting som jag inte verkligen är säker på att jag vill ha, eftersom det bara blir liggande och det har ju mycket annat jag verkligen velat ha blivit. Ja, liggande och inte använt liksom. Hur kul är det? Inte särskilt.

Igår såg jag hos min syster för mig årets första nyckelpiga. En sjuprickig nyckelpiga dessutom. (Coccinella septempunctata), även skrivet som 7-prickig.

Känner jag mig pepp på ännu en ny dag? Nej, inte särskilt. Jag vet vad som väntar, men det gruvar jag mig inte för alls. Det är mycket tankar som ligger och gror där inne i hjärnan, som förökar sig till ännu mer tankar. Jaja, nog om detta.

Har funderingar på att ta tag i att duscha och sedan redigera eller titta på mina naturbilder från i måndags. Jag har varken lust eller ork för det ena eller det andra. Skulle ha duschat igår, men ibland har man bara sådana perioder i livet. Perioder då man inte vill göra någonting, bara ta det lugnt och vila så mycket som möjligt liksom. Idag är en sådan dag eller just nu känner jag i alla fall. Kanske blir bättre senare, jag vet inte riktigt.

Nu återstår det att dricka upp mitt te, innan det kallnar i koppen ännu mer.

Gillar

Kommentarer