Att vara mig själv!

Jag är stolt över mig själv när det gäller vissa saker. Jag skriver en lista med 10 saker, där jag visar vad jag är stolt över när det gäller mig själv. Here we go!

1. Jag klarar av att berätta hur jag mår och hur jag känner. Inte alltid, men ofta.

2. Jag kan reta gallfeber på min omgivning, men jag har ändå den förmågan att kunna be om ursäkt.

3. Förstår jag inte vad som menas, så frågar jag alltid eller oftast.

4. Att vara moster är något jag är stolt över hos mig själv. Medan vissa tycker det inte är något att vara stolt över, så är jag stolt över det ändå och tycker det är hur stort som helst.

5. Jag är stolt över att inte lyssna på så hög musik eller har så högt ljud på min TV, på grund av min tinnitus. Jag gör det som är bäst för mig själv och hur jag känner det.

6. Att kunna säga att "jag klarar inte av det här" eller "jag orkar inte det här just nu", att kunna berätta vad jag känner och hur jag mår är väldigt viktigt.

7. Att jag vågar vara mig själv, med mina fel och brister, våga uttrycka mig på ett vis som verkligen är JAG. Våga fråga om jag inte förstår eller kan sätta mig in i hur det är eller ska vara.

8. Att ha vänner och familj omkring som verkligen finns där, bryr sig om och tar mig till sitt hjärta. Det gör att jag växer som person på många plan och mår bra.

9. Att familjen förstår när jag mår dåligt, behöver vara ifred, vila och återhämta mig i min egen takt. Då har jag gjort något som är bra, för att man får tillit och respekt när man säger sanningen.

10. Att kunna uttrycka sig i skrift, när man inte vet hur man ska uttrycka sig i tal. Det är en gåva jag har, vilket hjälper mig jättemycket i mitt liv. Det gör att folk förstår och jag lättare kan förklara hur det är och vad som gäller.

  • Annat
  • 101 visningar

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Vilken bra lista, vilken bra uppmaning att flera ska göra den - skriva vad man är bra på. Jag har gjort det 😊
nouw.com/itismadeby
mynameisjossan
mynameisjossan,
Jag får spana in din lista när jag har tid
nouw.com/mynameisjossan