Att umgås med bästa vännen

Idag har jag umgåtts med min bästa vän. Hon kom först för att hämta mig vid 11:00 och vi var iväg till Erikshjälpen en sväng till att börja med.

Därefter var vi till Virriga Bakverk. Där var det fullsatt inomhus. Man kunde inte sitta utomhus på grund av att det regnade. Det var en god räkmacka jag valde, dock var det för mycket rucola. Jag tycker inte om det och därför fick jag peta ut allt detta ur min macka. Jag tog min räkmacka på surdegsbröd. Kan verkligen rekommendera.

Vi gick ner till piren också, för att jag ville titta. Inte så kul att de har två fabriker när man spanar ut över utsikten nere vid vattnet. Inte direkt inbjudande heller, men annars är det hur mysigt som helst. Utomhus var det inte direkt någon värme, kallt och ruggigt.

Därefter åkte vi hem till min kompis och hennes man, för att umgås där och bestämma vad vi ska hitta på för att fira att vi varit vänner i 20 år. Vi ska fira med en övernattning i Järvsö och bo på hotellet där det finns vargar nedanför.

Vi ska även hitta på saker på vägen till Järvsö, även i Järvsö och på vägen hem från Järvsö. Det kommer bli toppen det här och det är jag glad för att få göra med min vän.

Gillar

Kommentarer

liilah
liilah,
Lät som väldigt mysig dag ni haft och roligt att ni gör en resa för att fira er vänskap.
nouw.com/liilah
mynameisjossan
mynameisjossan,
Typiskt att solen kom fram på kvällen och inte visade sig från sin bästa sida under dagen. Ja, dagen var jättetrevlig och det är skönt med vänner man kan vara sig själv tillsammans med
nouw.com/mynameisjossan