Att inte tycka lika

Hallå där ute i den berömda holken. Idag har jag och min pappa varit tillsammans på promenad 1h ca. Det var inte alls särskilt kul för mig. Vi var inte ovänner, men han triggade igång min dålig sida genom att vara lite sådär åt fel håll.

Jag och min pappa är ganska lika varandra till sättet vissa gånger och tycker vi inte lika, då kan det ibland bli en höna av en fjäder om man så säger. Idag blev det tydligen det.

Jag kände mig så trött och slut en bit in på promenaden, att jag ville stanna för att vila. Det ville inte pappa att vi skulle göra, eftersom han hade en tid att passa angående jobbet osv. Det slutade med att jag blev så sur, fick fortsätta gå med honom och skällde på honom gjorde jag också. Inte så att jag var arg, men jag gnällde till och sa att jag inte ville följa med honom på någon fler promenad någonsin. Jag sa ganska surt "jag vill inte få upp någon kondition", "Jag tycker inte alls det är skönt att få en promenad", "Jag vill vara så slut i kroppen, att jag inte orkar röra på mig mer", "Jag vill hellre sitta inne framför min dator" osv. Min pappa sa då saker som jag inte ville höra, motsatser osv medan han gjorde till rösten, så att det skulle trigga mig. Jag tog det då inte bra, jag var ganska sur på honom när vi skiljdes åt efter promenande.

Jag sa att han får känna sig speciell, det är inte alla människor jag kan hålla på att käfta och gnabba med på det här viset. Det var dock ingenting farligt vi gnabbade om och hade olika åsikter om. Det är bara så att jag är trött, slut och sliten nu istället, mer än jag brukar vara när vi går på promenad tillsammans. Jag vet inte vad som var problemet idag liksom, men någonting var det som fick mig att bli mer trött i hjärnan. Svårt att förklara, för jag vet inte heller själv.

Det var i alla fall skönt att få stanna och vila innan jag tog mig an backen upp till att kunna gå dit där jag bor. Nu ska jag bara vänta på att få lite nya krafter, för att kunna orka med att gå till affären om en stund. Behöver köpa filmjölk och lite sådant. Ingen panik med det, eftersom jag inte vill gå nu i värsta lunchrusningen.

Min pappa och jag är verkligen inte ovänner och kommer aldrig att kunna vara det någon längre stund heller. Vi tycker för mycket om varandra, för att kunna vara sura eller gnabbas för länge.

Hoppas att du haft en fin förmiddag. Du behöver inte vara orolig att det är något stort bråk eller tjafs på gång mellan pappa och mig, det är det verkligen inte. Jag kan faktiskt gnabbas likadant med mamma, vara oense och att vi tycker olika om saker och ting vi också. Det är inte alltid man tycker lika som sina föräldrar heller. Hur skulle det vara om alla tyckte lika om allting?

Gillar

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Nå kjenner vel din pappa deg så godt, at han ikke blir lei seg for om dere blir litt uenige tenker jeg 😊 Noen dager er det vel bare sånn at man reagerer på ting, som man kanskje ikke vill gjort ellers. Sånn er det nok med de fleste av oss. Håper resten av din dag blir fin 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Ja, min pappa känner mig allt för väl. Vi blev inte ens ovänner 😊

nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,

❤ Nej, rentatv tråkigt om alla alltid tyckte lika om allt. Kram

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det är sant ❤

nouw.com/mynameisjossan
happyM
happyM,

Håller med dig, gud vad tråkig världen skulle vara om alla tyckte samma hihi ❤️ Men det är så viktigt att kunna prata om det här, man kan inte alltid vara vänner och tycka lika! Kram ❤️

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Om alla människor skulle tycka lika, klä sig lika och tycka lika så skulle det inte finna några olikheter i världen. Däremot skulle det vara färre som blev mobbade eller dödade bara för att man tycker olika. Kram ♥

nouw.com/mynameisjossan