Att få träffa sin idol...

Fritidsbilder, Kändisar

Ikväll har jag varit på någonting som heter Sundsvall Bjuder. Det var en av mina idoler, Eva Eastwood som var där. Helskotta vad jag blev glad över att få träffa henne, få hennes autograf och ta henne i hand. Jag är mer lycklig och nöjd, än jag varit på länge.

P.S Se upp för ett slarvigt stavfel jag upptäckte efter att bilden var utlagd här i bloggen och på Instagram.

Först var jag och min ledsagare för att äta middag i stan. Vi visste inte var vi skulle gå, så vi tittade efter några ställen. Ett ställe hade bytt från kinesiskt till amerikansk pizza, ett ställe hade stängt för renovering och ett annat hade semesterstängt.

Det slutade med att vi hamnade på E Street. Tydligen, utan min vetskap så hade Eva Eastwood, hennes son och bandet suttit där bakom mig. Jaja, man kan inte veta allt. Det var min ledsagare som kände igen henne och bandet när de kom upp på scenen. Hon berättade det för mig efter konserten.

Bandet sjöng och spelade en himla massa låtar, vilket var helt fantastiskt och bland annat min favorit "Allting om Kjell". Efteråt trodde jag inte att det skulle vara någon signering eller träff med henne. Glad som tusan var jag över att det blev av. Jag fick en kram av Eva, en autograf, två bilder med henne och mig, samt ta henne i handen.

Innan konserten började, så var jag himla nervös. Jag hade en klump i magen. Efter att jag hade gått fram och trängt mig i en kö som inte var en kö eller vad man ska säga, folk stod huller om buller, så fick jag komma fram. Jag var inte nervös just då, det var mer innan. Efter själva träffen, så kunde jag knappt hålla händerna stilla. Fasen vad jag skakade som ett asplöv om händerna, men det gick bort ganska fort. Jag var bara eld och lågor, ringde mina föräldrar och syrran, hade adrenalinet i kroppen på 110 eller liknande. Så kul att jag fick träffa henne, min idol.

På bilden hade jag inte lagt upp potatisgratängen, utan lät det vara sådär som det kom in.

Gillar