Årets julnyheter

Hallå där ute. Hoppas att läget är på topp. För någon dag sedan såg jag i en video hos Vendela Nilsson på YouTube att hon testade julnyheter och då såg jag dessa chips. Jag tänkte att jag nog vill testa själv också. Du hittar btw Vendelas video här.

Estrella säger såhär om deras Julchips. Julchips Salted Caramel

Årets krispigaste julklapp är Julchips Salted Caramel: släta potatischips med mjuk smak av lätt saltad gräddkola – en julklapp som överraskar!

Estrella säger såhär om deras Julstjärnor. Julstjärnor Cream cheese

Estrella tar julstämningen till snackshyllan. Julstjärnor är spröda stjärnor som smälter i munnen med mild och krämig smak av cream cheese.

Estrella säger såhär om Brända mandlar & jordnötter. Br��nda Mandlar & Jordnötter

När julmarknaden har stängt finns räddningen i nöthyllan. Brända mandlar är en älskad vintertradition med en värmande doft som inte går att ta miste på. När de brända mandlarna förenas med rostade jordnötter får vi en nötblandning som lyfter det bästa i sött och salt. Värmande vinterkänslor från Estrella!

Jag (Jossan) har inte smakat någon av dessa ännu, men skulle gärna vilja göra det. Tänk inte göra på studs, utan vänta tills det i alla fall är snö på marken så man får julstämning eller kanske in i december. Vem vet?

När jag såg på Vendelas video, så tyckte hon inte att julchipsen var så goda, men däremot tyckte hon att julstjärnorna var goda och påminner om de där stjärnor och hjärtan som man ätit en massa gånger förut. Typ som den här under.

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Tack för jultipsen 😊

nouw.com/handlasmart
mynameisjossan
mynameisjossan,
Fobibella
Fobibella,

Vendela på youtube har pratat om dom.

nouw.com/fobibella
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det vet jag 😁
nouw.com/mynameisjossan