Årets glassiga nyheter från GB

Hallå där ute i den berömda holken. Nu kommer jag att dela med mig av vilka som är årets nya smaker på glassar från GB.

En glass av krokantchoklad med kexbitar som omsluter ett lager salt karamellsås och dubbla virvlar kex- och pekanglass. Säljs i en nydesignad kartong tillverkad av minst 75 % återvunna fibrer.

Årets comeback är klassikern Solero Exotic i len vaniljglass med en swirl och överdrag av hållbart odlade exotiska frukter.

Den färgsprakande Cornetto Dragon är en strut med svart våffla fylld med mango-, passionsfrukts- och jordgubbsglass med kaksmulor och jordgubbssås med en diskret smak av frisk citron.

Årets mjukaste nyhet, Cornetto Soft, är inspirerad av de klassiska glasskioskerna. En frasig strut fylld av superkrämig mjukglass med smak av vanilj, toppad med chokladsås, som dessutom återfinns i mitten av glassen som en trevlig överraskning.

Marabou Apelsinkrokant kom redan förra året, har nu intagit en fast plats i glassboxen. Apelsinkrokant är en riktig vattendelare, och glassen skapade starka läger på sociala medier när den kom. För alla som älskar apelsinkrokant är detta himmelriket.

En strut med apelsinsmak, kombinerad med Marabous klassiska chokladbitar med krispig krokant.

I Twister Peek-A-Blue samsas blåbär, jordgubbe och melon i ett nytt färgstarkt utförande i form av en snurrig fruktbomb.

För de yngre glassälskarna landar Frost-figuren Olof i glassfrysen. Glassen har smak av choklad, kola och vanilj. Som alla andra barnglassar från GB Glace är Disneys Olofglass ansvarsfullt utvecklad för barn och uppfyller GB Glace strikta innehållskrav vad gäller kalorier, mättat fett och tillsatta sockerarter.

Ben and Jerry ́s Cookie Dough Peace Pop är en av den amerikanska glassjättens nyheter i år, då företaget firar 30 glassiga jordsnurr. Nu kan den som gillar de kakdegsfyllda glassarna även njuta av dem på språng. Fairtrade-certifierad vanilgräddglass med chokladbitar, en fyllning av kakdeg och ett lent chokladöverdrag.

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Åh! Ser fram emot att testa marabous nya glass! <3

nouw.com/hannakarlzzon
mynameisjossan
mynameisjossan,

Den kom ju redan förra året, men den kanske är god? Jag tycker ju om själva chokladen med apelsin, så varför skulle inte glassen också vara god? Det är något att testa verkligen eftersom jag inte testade den då den kom förra året

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Den har väl funnits redan förra året? Jag skulle vilja testa Magnums nya 😍

nouw.com/mynameisjossan
Systrarnaboktokiga
Systrarnaboktokiga,
Vill testa ALLA😍
nouw.com/systrarnaboktokiga
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag skulle vilja testa Magnums nya 😍

nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,

Så mkt gott. Är det någon du är extra sugen på att testa? Jag har inte köpt någon glass ur box eller kiosk sådär på flera år. Men förr älskade jag just den där solero glassen så den skulle jag vilja köpa i år. Samt den första apelsinkrokanten.

Detta var lite roliga saker som påminner om att våren är på väg. 😍❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Härligt att våren är på väg, även om det känns som evigheter kvar. Jag skulle mer än gärna vilja testa Magnums nya 🤩

nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Is (glass) er godt hele året, men jeg er ikke så glad i is med frukt og bær i seg. Gi meg en vanilje eller sjokoladeis med ekstra sjokolade eller karamell så er jeg solgt 😉

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Glass eller annan mat innehållande bitar av frukt är ingenting jag går igång på. 😍❤

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Frukt och bär tycker jag inte ska vara i varken glass eller choklad. Jag tycker istället Det kan vara nötter i glass. Jag tycker att det nötter funkar till det mesta 😁😃

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Frukt och bär tycker jag inte ska vara i varken glass eller choklad. Jag tycker istället att det kan vara nötter i glass. Jag tycker att nötter funkar till det mesta 😄😃

nouw.com/mynameisjossan