Är det bara jag?

Hallå där ute. Nu sitter jag här vid min kära dator och fryser, det blev lite så efter att jag ätit min middag. Det kommer att gå över, om inte annat så får jag väl ta på mig någonting varmt, göra ett fotbad och koka en kopp värmande te. Nog om detta, inte alls det jag kom hit för att skriva om.

Jag tänkte på en sak... är det bara jag eller är det fler av er där ute som inte alls tänker på att använda emojis eller smileys när ni skickar meddelanden, kommenterar på sociala medier mm? Jag är himla dålig på att använda dessa emojis, men jag vet ju att jag har dessa. Till min familj (mamma, pappa, syster och hennes sambo) kan jag lätt lägga in en emoji om jag så vill. Då tänker jag ju på att dessa finns, men glömmer rätt ofta bort dessa då jag skriver på sociala medier. Jag vet dock inte varför. Ibland kan jag använda de när jag själv lägger till en text under min bild på Instagram, men oftast inte. Det beror på att om jag verkligen anstränger mig för att tänka på det. Att jag glömmer bort att använda emojis på sociala medier eller i kommentarer till folk vet jag inte riktigt varför. Det har bara blivit så.

Jag skulle nästan typ aldrig få för mig att använda emojis i inlägg på bloggen. Det är ett medvetet val från min sida, med det sagt dömer jag inte andra som använder det i sina egna blogginlägg. Alla gör ju som de själva vill.

Om jag kommenterar till någon som skickar med en emoji, då vill jag inte vara sämre. Skriver jag en kommentar från datorn, så är det inte särskilt ofta jag använder mig av emojis. Vet dock inte var jag hittar emojis på Windows 10, men det gör inget. Jag tycker det är kul att få emojis skickade till mig av folk som kommenterar och så vidare, det har jag ingenting emot.

I vilka sammanhang använder du dig av emojis om du nu gör det och när tycker du att man ska låta bli att använda dessa?

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #emojis #emoji #emojilook #socialamedier

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Tycker det är lite svårt med dessa då jag inte vet vad det betyder alltid. Finns så många så det är lika svårt som ansiktsmimik tycker jag nästan. Därför använder jag mest en glad gubbe, tumme för nåt bra och hjärtan för kärlek och omtanke.

Vet inte när jag inte borde använda dem då de är så många att jag inte ens vet vad det betyder. 💕

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det finns ju att läsa sig till om man googlar, så får man veta vad de betyder om man inte vet

nouw.com/mynameisjossan
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag tycker det kan vara en rolig grej

nouw.com/stenhagenbettan
mynameisjossan
mynameisjossan,