Använder snoppen för att tämja ett lejon

Hallå där ute i den berömda holken. Jag har länge tänkt göra ett inlägg om just detta, men har inte tänkt på det igen förrän nu. Det handlar om det danska barnprogrammet "John Dillermand", som råkar ut för diverse pinsamma situationer och motgångar på grund av sin jättepenis.

Serien sänds i Danmarks motsvarighet till SVT:s Barnkanalen, DR Ramasjang.

I det nationella programföretagens skapade show är en leranimation riktad till barn mellan 4 - 8-åringar.Dillermand ('diller' som slang för penis).

Dillermands penis fattar av misstag eld efter att ha hällt bensin över en grill han kämpar för att tända, den räddar ballonger som sitter fast i träd för barn, den stjäl glass, av misstag kortsluter trafikljus, går ut med hundar, tämja lejon, används som fiskespö och driver Dillermand upp i himlen som en propeller bland annat.

På kanalens Facebooksida uttrycker många sitt missnöje över seriens innehåll. Enligt Berlingske Tidende har bland andra Morten Messerschmidt, politiker för Dansk Folkeparti, kallat den "förkastlig".

DR:s kulturchef Morten Skov Hansen meddelar att "John Dillermand" inte kommer att tas bort på grund av arga kommentarer. Skaparna av serien har bland annat konsulterat barnpsykologer och sexologer när de skrivit manus.

– Vi har fått positiva kommentarer från föräldrar som har använt serien för att prata med sina barn om kroppen, säger han till Danmarks Radio.

Var förvarar han snoppen när den inte används, jag menar den är ju så lång. Den kan ju omöjligt få plats i hans baddräkt. Man ser ju inte heller någonstans där den förvaras. När han inte använder den, så är den bara borta liksom. Det är ju konstigt. Jag tror inte att den åker in i honom, som om det vore ett gummiband eller liknande.

Nej, den här serien vet jag väl inte om den är någon höjdare för barn. Hade jag barn i åldrarna den riktar sig till, så skulle jag verkligen inte låta de se den. En lång polkagrisrandig penis, nä jag tror jag avstår faktiskt. Den handlar ju faktiskt om en jättepenis.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Haha. Vad är det här för mysko serie? Låter nästan som nåt från sjuttiotalet. 😊

nouw.com/shining
Shining
Shining,

Självklart kan man tala om mat i norge

nouw.com/shining