Äntligen igång igen

Nu har en ny termin dragit gång med sin träning. Ikväll var jag med på medelgympa på Böle skola i Timrå.

Vi var 17 stycken i gruppen idag, om man räknar med två ledare. Annars var vi bara 15, enligt min kompis Cattis. Jag räknade inte, men jag tycker gruppen var lagom stor. Man kunde hålla avståndet väldigt bra och behövde inte vara närgången.

Vi fick hoppa, göra benböj, springa, armhävningar osv. Jag kommer inte ihåg allt vi fick göra, eftersom det var så mycket vi fick göra. Passet kändes aldrig långt eller så och i ett nafs hade det enligt mig gått 1 timma av passet. Det var även skönt med avslappningen vi har på 2 minuter efter passet. Det som var en nackdel tycker jag, det var att det var så himla varmt i gympasalen. Det kändes som att träna i en bastu tycker jag, även om jag aldrig tränat i en sådan.

Jag märkte heller inte så mycket av att jag inte tränat så mycket i sommar, utan är väldigt otränad liksom. Jaja, men det är en annan sak. Jag kände mig frisk, pigg och stark under träningen kände jag. Det är därför jag kunde ta i det där lilla extra som jag inte annars skulle ha gjort.

Min nya träningsmatta funkade kanonbra och träningsbyxorna också. Ingenting att klaga på där. Det ska inte göra ont av träningskläder eller kännas obekvämt, eftersom att man lessnar ganska fort då. Jag kommer dock inte ihåg att det var såhär kul som det faktiskt var och lätt också att träna i grupp med en ledare.

Är du också sugen att träna i grupp?

För att minska smittspridningen, kommer det inte att vara något öppet hus, där man får prova på olika träningsformer, med olika gruppledare.

Terminen som vi kommer att ha börjar 31/8 och slutar 6/12, vecka 49.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet. Ha gärna med en egen dyna.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

P.S Detta schema gäller till 31/10, så får man se hur man gör efter det. Allt beror på denna jäkla pandemi som sprids som en löpeld världen över.

Gillar

Kommentarer