Äntligen Fredag

Yes, äntligen är det fredag igen. Veckorna går så otroligt fort, man hinner knappt tänka liksom. Äntligen är det dags för helg igen, eftersom man längtar så. Det har ju nyss varit helg känns det som. Ingenting man kan göra åt, veckorna går ju så troligt fort ändå.

Den här veckan har varit en aning jobbig för mig, så jag hoppas att helgen i varje fall kan bli lugn och mindre jobbig. Tankarna på det jobbiga har varit här och där, men det har börjat kännas bättre. Jag kan ändå inte styra över det som hänt och det kan ju ingen. Bara att hoppas på att det blir bättre, på ett eller annat vis liksom. Man får göra det bästa av varje situation och det får jag ta mig tusan försöka göra. Tänka positiva tankar i alla fall.

Så är det en helt annan dag också. Det är nämligen min systers födelsedag. Vi ska fira henne genom att äta gott hos våra föräldrar och bara ha det mysigt tillsammans. God mat och efterrätt tackar jag inte nej till, i sällskap av min kära familj (mamma, pappa, syrran och hennes sambo). Vilket team vi är, på gott och ont.

Ha en fin dag, det ska jag ha. En fin dag hela dagen, med allt vad jag företar mig. Jag ska också till jobbet idag, med hopp om en fin dag där också. Jag tror och vet att min dag på jobbet kommer vara fin den också ♥

  • Dagbok
  • 86 visningar

Gillar

Kommentarer