Äntligen fredag

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Har tänkt byta om, så att jag kan köra lite Ring Fit Adventure om en stund. Just nu ligger jag i sängen och bloggar medan diskmaskinen låter i bakgrunden. Just nu har jag ingen lust att lyfta ens ett finger i onödan. Det känns som så i alla fall, men bara på det och göra sitt bästa. Har inte skaffat min Ring Fit Adventure, bara för att den ska ligga och skräpa.

Igår skaffade jag detta spel till mitt Nintendo Switch OLED med gamla klassiker jag haft på SNES när jag var barn. Super Nintendo Entertainment System betyder det.

"Disney Classic Games Collection" heter spelet.

Aladdin kom 1993.

The Lion King kom 1994.

The Jungle Book kom 1993.

Tänk att det var så på den tiden att man tyckte att 16 bitar var kul att spela. Det tycker jag förresten fortfarande, vad gäller Super Mario World bland annat. Även de spelen jag köpte igår via Nintendo eshop är roliga att spela.

Jag trodde aldrig att jag skulle ha svårt att klara mig i början av alla spelet, men det hade jag. Jag fick game over ganska snabbt på både Aladdin och The Lion King, tyvärr. Ja, det gick ju inte helt problemfritt med The Jungle Book heller.

Jag kommer fortfarande ihåg hur man ska göra på The Lion King när man hoppat över girafferna och kommer till aporna i nivå två eller vad man säger.

Tyvärr finns det ingen funktion i någon av spelen, så att man kan spara sina framsteg och fortsätta där nästa gång man spelar. Nej, man får börja om från början på alla.

Idag är det äntligen fredag med allt vad det innebär. Snart dags för en helg tillsammans med mina föräldrar. Jag ser så fram emot det. Det jag inte ser fram emot är att ännu en i familjen fått covid. Hemska tanke. Tur vi inte träffats eftersom det redan är smitta i familjen av covid.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar