Äntligen fredag

Hallå där ute i den berömda holken. Idag har jag inte sovit ut, så som jag kanske borde ha gjort. Det är för att jag först ställde larmet till 9:00, sedan till 9:30, för att sedan slutligen ställa det på 11:00. När larmet väl ringde där vid 11-tiden, så låg jag i sängen 1h med mobilen som sällskap och kollade lite Instagram, nyheter mm. Sådant som man brukar göra alltså.

Den där nära anhöriga personen som jag inte vill ha kontakt med ringde mig både igår och idag. Jag var så smart att jag klickade samtalet igår och stängde av ljudet idag, så att personen kunde fortsätta ringa utan att jag hörde någonting av det. Därefter gjorde jag som så många gånger förr, jag blockade personens nummer, både numret hem och till mobilen. Nu kan personen försöka ringa mig, utan att komma fram. Åter igen gör jag såhär, eftersom det är bäst för mig. Att inte ha kontakt eftersom personen sårar mig med ord, gör att jag mår bättre just nu. Ja, jag är fortfarande trött i hjärnan, men det har blivit mycket bättre faktiskt. Kände mig inte alls trött i hjärnan, innan jag satte mig vid datorn här och började skriva på detta inlägg.

Jag behöver ta det lugnt och varva ner, inte sitta här och skriva direkt. Hoppas att du får en fin dag med allt du tar dig för.

Äntligen är det helg och mina föräldrar är lediga igen. Nästa vecka blir det att gå en promenad med min kära pappa på hans lunchrast, eftersom han jobbar hemifrån då igen.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Vad märkligt att personen inte slutar. Obehagligt.

Hoppas att din fredag fortsätter fint. Kram.❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Min fredag har varit fin, tackar som frågar. Hoppas att du också haft det fint 😍
nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Det er nok like greit å kutte ut ting/personer som gjør at du ikke har det bra. Håper du har hatt og fortsatt har en fin dag, klem 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hoppas att du också haft en fin fin dag 🥰
nouw.com/mynameisjossan