Ännu några timmars arbete

Hallå i holken!

Här är man både trött, slut och sliten. Har haft mycket att göra idag på jobbet. Det känns som så i alla fall och mer kommer det nog att bli framöver.

Jag har fått gå till montern där butiken Kreha säljer sina saker. Kreha är en verksamhet där personer med olika diagnoser/funktionsnedsättningar arbetar. Där görs det smycken, handarbete, sys kläder, olika produkter av återbruk, linneprodukter med textiltryck, kuddar, väskor, halsdukar, mössor, vantar, blästrade produkter med mera.

Deras fysiska butik ligger på Köpmangatan 55 i Vivsta/Timrå.

Jag har suttit och skrivit en lista med vad de har för produkter i montern just nu. Det ska snart bytas ut av mig och komma dit nytt. De nya grejorna behöver jag också skriva vad det är för något och pris, på samma vis som där jag visar nu på bilden jag fotat.

Till fikat då vi drack te och kaffe, så fick vi en varsin god delikatoboll att mumsa på. Hon som har hand om café sa till vår personal att hon hade en överraskning åt henne.

Nu känner jag mig så trött i hjärnan, att jag behöver gå ifrån datorn och äta lite middag som jag fick med från mina föräldrar igår.

Gillar

Kommentarer