Ännu en ny dag

Hallå där ute i den berömda holken. Idag är det torsdag igen. Veckan har gått så otroligt fort hittills, jag kan inte fatta var den tagit vägen. Det känns som om alla veckor är likadana nästan och att de går in i varandra, utan att man egentligen märker det.

Idag känns det inte som någon bra dag. Jag har drömt ganska mycket inatt och det gör jag när jag känner att det har varit för mycket eller att jag mår dåligt. Det brukar iallafall bli så när hjärnan är övertrött eller när jag har gjort för mycket saker på en gång, vilket resulterat i att jag blivit mer trött och slut.

Det jag drömde inatt och delar av det jag drömt denna morgonen tänker jag inte delge här, även om jag kommer ihåg vad som hände i drömmarna, så pass att att jag kan gå in i de i detaljnivå.

Jag pratade med min pappa i telefonen och vi bestämde att vi inte skulle ta någon promenad idag. Jag somnade då om och sov till 11-tiden, sedan låg jag i sängen och kollade mobilen 1h ungefär.

Jag känner mig fortfarande väldigt sliten och särskilt då i hjärnan. Tur att jag inte behöver gå utanför dörren på hela dagen. Jag tänker fortsätta ligga i min säng och bara ta det allmänt lugnt. Får verkligen se om jag orkar spela något mer ordspel på surfplattan.

Jag känner att jag verkligen behöver ta igen mig och vila hjärnan. Det känns som att jag har hållt igång i flera dygn i sträck, vilket jag absolut inte har.

Eftersom jag har Aspergers syndrom är det mycket mer viktigt för mig att vila och lyssna på kroppens signaler. Det känns även jobbigt att tänka när jag bloggar och därför kommer jag att inte blogga något mer nu.

Hoppas att du haft en fin förmiddag och får en lika fin eftermiddag. Jag hör av mig senare om jag känner att jag orkar.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,