Ännu en dag

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med dig, vilket det tyvärr inte är med mig.

Jag känner mig helt slut och så vidare, eftersom jag har varit så ledsen igår eftersom att jag gråtit flera gånger under hela kvällen och trott att jag haft ångest. Sådant tar på krafterna det också.

Nu hade inte jag ångest, det var bara så att jag var så himla lycklig över att jag har fått en systerson och att allting har gått bra där. Jag grät väldigt intensivt igår och tyckte så synd om mig själv. Idag mår jag väldigt mycket bättre och har inte gråtit hittills eller mått dåligt vad jag känt.

Jag känner mig bara väldigt glad och lycklig, över att det kommit en ny liten familjemedlem att lära känna och ge villkorslös kärlek. Även om jag är trött, så väger kärleken tyngre just nu.

Nu har jag slagit igång tvättmaskinen med sängkläder och så vidare. Det är bra att få det gjort.

Idag blir det en dag med att städa lägenheten, ta en dusch och möta mamma när hon slutar jobbet, så att vi kan gå till Apoteket tillsammans och köpa plåster med bedövning inför att jag ska ta mitt vaccin imorgon. Sedan en sväng till Coop också, när man ändå är i samma byggnad.

Därefter ska jag få hjälp att städa, dammsuga och så vidare av mina föräldrar. Jag tar inte hjälp för att jag tycker det är tråkigt att städa. Jag tar hjälp för att jag blir så trött och slut, eftersom jag har min diagnos Aspergers syndrom, det gör att jag känner mig mer trött och slut än någon som inte har en diagnos, när det gäller städning av lägenhet och så vidare. Jag blir så trött och slut att jag skulle behöva vila i flera dagar, om jag tar tag i någonting när jag känner att jag inte orkar göra det.

Nu tänker jag vila en stund och ta det lugnt, innan jag ska in i duschen en sväng.

P.S Bilden på blåsippan - Anemone hepatica är fotad 15/4

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

Gillar

Kommentarer