Animerad Donald Trump?

Hejsan svejsan. Jag har inga känslor till övers för denna man. Jag förstår att det är många med mig som tänker likadant. Det jag inte förstår är hur han kan vara med i en film för barn. Animerad eller ej, denna man gillar jag verkligen inte.

Det här är för det första en film som inte ens var så bra att jag såg den färdigt och för det andra så föll handlingen mig inte heller i smaken.

Vad har Donald Trump där att göra? Varför är han med i en film riktad till barn? Jag tror att det är såhär att han vill ha fler röster inför nästa val. Då påverkas ju de barn som ser filmen och ber då sina föräldrar att rösta på honom. Det måste vara någonting sådant eller har jag helt fel? Har han inte suttit klart sina år snart? Jag menar hur länge till får han sitta kvar som president?

Filmen heter i alla fall Drottningens Corgi och nej, det är ingen film jag tipsar om.

Se för allt i världen inte filmen. Ett litet tips bara. Jag vet dock inte hur länge jag såg filmen, men det var inte så länge. Filmen hade förresten premiär 8 november 2019 i Sverige.

Publiken får besöka det brittiska kungahuset och hundtokiga Drottning Elizabeth II. Presidenten Donald Trump dyker också upp i animerad version. Med sig har han hustrun Melania och hennes egna corgi, Mitzi.

Usch, så tråkig film och dålig också för den delen.

  • Hiss/Diss
  • 42 visningar

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Fy för Donald. Kungen av uppblåst ego. Vill inte se. Tack för varning!

nouw.com/blackout