Angående kommentarer

För någon dag sedan skrev jag ett inlägg här i bloggen, att jag skulle bli glad av fler kommentarer. Du kan läsa inlägget här .

Jag menar naturligtvis inte att du behöver kommentera, om du inte har någonting du vill kommentera. Det är inte så att jag till varje pris vill ha kommenterar i bloggen, det är absolut inte så. Jag tycker bara det är kul med kommentarer, så det blir en mer levande blogg på så vis. Att jag får kommunicera med mina följare, läsare eller vad ni nu kallar er.

Har du ingenting du känner att du vill kommentera, så kommer jag inte tvinga dig att kommentera. Det är upp till dig, vad du vill göra. Jag vill absolut inte tvinga någon till någonting och det hoppas jag att du förstår.

Jag fick en kommentar som löd såhär.

Mitt svar till kommentaren blev och det skrev jag också till kommentaren. Det är absolut inte så att jag tvingar någon att kommentera i min blogg, det gör jag aldrig och skulle aldrig få för mig att tvinga någon till något. Ja, när jag har svårt att veta vad jag ska blogga om, då förstår jag att det är svårt att kommentera. Ja, det är bra att kommentera när man har något man känner att man vill skriva eller kommentera, ingenting jag tycker man ska stressa fram, bara för att man ska kommentera för kommenterandets skull. Ja, en kommentar från hjärtat är roligare att få, än en kommentar som bara är en kommentar för att man ska kommentera för att någon vill det.

Kommentera för din egen skull, inte min. Även om jag tycker om att få kommentarer i bloggen, så är det upp till dig om du vill kommentera något eller inte. Som jag skrivit tidigare i inlägget, så tvingen jag ingen till någonting de inte själva känner att de vill eller har lust med.

  • Tankar
  • 82 visningar

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Jamen det var detta jag menade, jag förstår precis vad du menar.
Jag förstår att du vill ha kommentarer, men jag vet förstås att du inte tvingar nån.
mynameisjossan
mynameisjossan,
Jag ville bara vara tydlig eller rättare sagt kanske blev lite för övertydlig?
nouw.com/mynameisjossan