Älskar detta spel

Någon av er som också gillar att spela Wordfeud? Jag älskade det förr, men nuförtiden spelar jag inte det alls längre. Minns inte hur många år sedan det var jag spelade det, om jag ska vara ärlig alltså. Jag har liksom tröttnat på det där med att man måste vänta och kan få vänta i upp till flera dygn, om jag minns rätt.

Jag har snöat in mig på ett spel jag enbart spelar i min surfplatta och det heter Word Domination.

Vad går spelet ut på?

Word Domination är ett snabbt och beroendeframkallande ordspel. Ingen mer väntan på att din motståndare ska göra sitt drag, se brickorna spelas i realtid medans du planerar ditt nästa drag. Word Domination har 45 boosters som du kan använda för att få ett övertag mot din motståndare.

Spela Word Domination med vänner eller utmana andra spelare online!

Jag älskar att spela spelet och gör det nästan dagligen, bara jag har batteri i min surfplatta. Det är så kul att man kan utmana andra spelare och se ifall man är bättre än de och så vidare.

Vill du ha mig som motståndare i någon eller några matcher? Lägg till mig genom att skriva in MYNAMEISJOS #9431

Jag tycker att man kan säga att spelet i stora drag påminner om Alafapet, med att bilda ord och så vidare. Här kör man en rund på fem omgångar var, med att lägga ett ord varsin gång. Ja, du förstår nog

Du hittar spelet för App Store och Google Play här. Spelet finns på en del olika språk, bland annat svenska och det är jag glad för, eftersom det är det språk jag kör med när jag spelar.

P.S Jag har inget samarbete med spelet eller företaget bakom spelet på något vis alls.

  • Tips
  • 72 visningar

Gillar

Kommentarer