Älg på promenad i centrum

Hallå där ute i den berömda holken. Just nu sitter jag vid min pappas dator och tar det lugnt. Jag har nyss druckit ett te som jag tycker smakar ganska bra. Det är i alla fall någonting jag kan rekommendera till dig.

Annars ska jag snart iväg med min pappa för att försöka fota såpbubblor, så att de ser sådär krispiga ut och fulla av frost. Får se hur jag egentligen lyckas med det. Att det är vindstilla är ju i alla fall en bra förutsättning tycker jag. Kylan är också något man kan gilla -4°C utomhus. Det var rätt kallt utomhus faktiskt.

Denna förmiddag var jag ute med pappa och åkte omkring i kommunen. Det har nämligen varit en fjolårsunge av älg som hållit till i en lekpark i närheten, men så såg mina föräldrar att den vandrat bort. Därför skulle jag och min pappa åka med bilen för att leta reda på den, så att jag skulle kunna fota. Vi hittade den tyvärr inte, men det gör ingenting. Kanske får fler chanser, eftersom den varit här omkring sedan i tisdags och hållit till i en lekpark. Hoppas att den väljer att komma tillbaka. Pappa har en jobbarkompis som lovar att rapportera om den kommer åter, eftersom han bor nästan granne med lekparken. Skulle vara kul att få en bild på den, alltså på riktigt med systemkameran. Jag har inte sett den mer än lite hastigt då den gick iväg och för mig försvann. Pratade i telefonen då, så jag fick inte ens en bild på långt håll med mobilen tyvärr. Ingenting att göra åt, får hoppas att den kommer åter liksom.

Gillar

Kommentarer

lillaja
lillaja,

inte skönt med -4 ute här va det 11- grader ute i morse inte kul att gå när det är kallt ute roligt meed älgen

nouw.com/lillaja
mynameisjossan
mynameisjossan,

Älgen var så söt.

nouw.com/mynameisjossan
Ingajohansson
Ingajohansson,

Häftigt foto på älgen

nouw.com/ingajohansson
mynameisjossan
mynameisjossan,

Önskar jag hade hunnit fota själv

nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,

Åh roligt med älgen. Hoppas att den hittar ut och inte blir rädd. Vad roligt med fota såpbubblor. Hoppas jag får se foton sen om ni lyckas. Mellodags ikväll då. Tur du påminde mig. Tack.Trevlig lördagskväll och kram♥️

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Nej, det blev inte så bra med såpbubblorna., eftersom det var för varmt ute. Vi får ta igen det en dag då det är kallare ute. Bubblorna ville aldrig riktigt frysa till och det är ju ett måste när man som jag vill filma och fota såpbubblor som blir till isiga bubblor av den krispiga kylan- Härligt med Mello, men har hört att Dannys låt påminner om Sean Banan. Han är inte här för att vinna, alltså att han lika fjantig text som Sean Banan hade. Trevlig lördagskväll till dig med. Kram ♥

nouw.com/mynameisjossan