Åkte förbi här idag

Idag har jag och min pappa åkt lite bil. Vi hade tänkt åka ut till Skeppshamn och titta på fågelmatningen vid Gammahöjden. Jag kan inte lägga en länk till ställe just nu, men du får titta på den länk jag lagt till istället.

Vi fick vända om när vi kom fram till Porter Café och Idyllen, eftersom det inte vara plogat där och pappa ville inte köra fast med bilen i snön eller råka köra av vägen. Jag har själv inget körkort, så därför kör alltid pappa när vi två ska göra någonting det behövs bil till.

På hemvägen åkte vi förbi den här surströmmingsburken som finns i surströmmingsfabriken eller vad man kallar det. Oskars Surströmming AB heter det ju, efter att jag kollat på Google.

Där kan man sommarjobba som ungdom, med att bland annat lägga in surströmming. Det finns mer fakta om det att läsa på deras hemsida som jag länkat här uppe.

Vi fick som sagt åka vidare, eftersom vi inte kommit fram till dit vi skulle. Det gjorde inte mig något att vi fick vända om. Vi åkte då gamla vägen bort mot Fjäl i närheten av Bergeforsen istället, sedan stannade vi vid älven för att sitta i bilen och äta våra medhavda smörgåsar, med en kopp te till. Vi båda föredrar att sitta utomhus istället för i bil, om det går. Den här gången gick det ju inte så bra, vilket var synd.

Utomhus var det mycket snö som föll ner, vilket gjorde att det var svårt att se ut över havet i morse när jag vaknade. Jag trodde det var dimma, vilket min pappa förklarade att det inte var när jag ringde honom.

  • 98 visningar

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Hoppas du haft en fin helg <3
nouw.com/paulinarodhe