Adventsgrejor

Innehåller affiliate-länkar

Hallå där ute i den berömda holken. Nu har jag idag varit iväg en sväng med min pappa för att se om vi hittade någonting att fota. Pappa körde runt en sväng med bilen och jag åkte med. Det fanns faktiskt ingenting att fota, även om vi hade systemkameran med och så vidare. Ändå mysigt att åka en sväng. Jag kände mig så trött efter ett tag, så det var bara för mig att vila en kvart i bilen.

När vi kom hem hade min pappa varit till ICA Maxi för att handla matvaror. Jag hade beställt batteridrivna blockljus från henne, röda och fina. Det blev inte att det köptes några blockljus, eftersom mamma inte tyckte de var så fina. Det blev inte så dumt det hon valde istället. Jag är mer än nöjd kan jag tillägga. Det blev ljus i form av vita granar i 2 olika storlekar. De blev jättebra och snygga är de också. Det känns som att de skulle vara gjorda av stearin på något vis. Hittade de tyvärr inte på hemsidan, så jag kan inte länka. Mamma fixade även 4 röda batteriljus åt mig, vilket jag hoppas kommer att bli fint i den nya adventsstaken jag beställt från Fyndiq.

Jag har aldrig haft en egen adventsljusstake med ljus man tänder, ett för varje advent. Det ska bli så läckert att ha en egen sådan inför den kommande högtiden. En ljusstake i keramik med tomtar i storleken 29x6x8CM. Du hittar den här. Hoppas den är fin när den kommer hem, har ännu bara sett den på bild.

Här är ljusen inte tända

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det är riktigt fint 🥰

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

De var riktigt fina tycker jag. Mkt ljus både ute och inne nu. Det är vackert och behövs verkligen.

Då får jag vänta på fler av dina fotografier. 💕

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Du är riktigt gullig du. Stor kram 🤗

nouw.com/mynameisjossan