60 minuter träning

Denna kväll stod det träning på schemat igen. Likt förra tisdagen, så tog liggunderlagen slut direkt. Några fick inget och det var ju synd för de personer som blev utan. Jag själv fick liksom förra gången ett liggunderlag att använda.

Jag har i alla fall gjort armhävningar, hoppat, studsat, dansat och rört mig till musik i nästan 1 timma, tillsammans med stretching. Det var superkul och jag kommer nog ha ont i magen imorgon. Jag tränade magmusklerna idag, vilket jag inte gjorde förra gången. Jag har svårt att göra vissa övningar på grund av att jag inte har någon styrka i magen och då är det svårt att göra vissa delar. Jag försöker ju träna upp mina magmuskler och det är ju skönt.

Idag var Nettan tillbaka från sin resa till Australien, så vi hade den ledaren som ska ha passet tillbaka. Så skönt att hon är åter igen. Inget fel på den vi hade förra gången heller, det säger jag inte. Skönt att ordningen är återställd och rätt ledare är plats.

Hoppas inte träningsvärken kommer smyga sig på imorgon, jag vill verkligen inte det. Får se vad som händer, om jag har ont i magmusklerna och lite så. Det kändes som ett hårdare pass den här gången, än förra gången tycker jag.

Jag vet inte vad mer jag ska delge er, för det har inte hänt så mycket mer.

Förlåt att detta blir ett inlägg utan bild. Jag har liksom ingen bild att ge er till detta inlägg, i alla fall inget som är relaterat till inlägget.

Nu ska jag ta en dusch, sedan fixa en kopp te, se på TV och äta en mandarin.

Gillar

Kommentarer