50 minuter träning

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag gjort en väldigt god gärning för mig själv. Jag har kört lite Ring Fit Adventure. Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Jag blev helt slut och svettig kan jag lova, men kul var det i allra högsta grad. Jag känner mig nyttig som gör någonting sådant hemma som att träna. Det är riktigt bra och skönt efteråt, då jag vet att jag gjort någonting bra för mig själv. Jag kommer fortsätta köra igen en annan dag och inte mer idag.

När jag väl står där och kör mina övningar, så tänker jag inte på att jag tränar, det känns inte alls så. Det är ju superbra, verkligen. Jag har hittat mitt sätt att hålla igång, för att röra på mig och få in mer motion i vardagen än bara 1-2 gånger i veckan med medelgympa och vattenträning (vattengympa) som startar den 22/2.

Enligt Nintendo.se är Ring Fit Adventure ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag

Gillar