40 minuter träning

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag har sovit bort hela förmiddagen, därav att jag inte bloggade någonting. Efter frukost lade jag mig för att sova igen och sova bort mer av förmiddagen. Jag har inte alls känt mig motiverad för bloggen eller ens tänkt i de banorna kring den.

Som det är nu, så har jag tränat lite Ring Fit Adventure med några nya övningar bland annat som jag fick veta av en person jag skriver med på Instagram till min gaming instagram. Det var lärorikt, men jobbigt som bara tusan. Där körde jag väl i 17 minuter någonting, innan jag gick över för att köra lite äventyr också. Jag körde totalt i 40 minuter och 22 sekunder. Hur kul som helst, som vanligt alltså. Jag orkade inte ens köra när jag började, men då är ju 40 minuter bra. Bättre än ingenting, så tänker jag.

Det som gjorde ont, det var att jag fick ont i muskeln ovanför armvecket på insidan. Jag tror det kallas för biceps. Jag körde på, även om jag kände att jag fick ont. Det är dumt, man ska egentligen lyssna på kroppen och lägg av när det är någonting som inte känns bra.

Enligt Nintendo.se är Ring Fit Adventure ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser. Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Nu ska jag ta någonting att äta, eftersom jag inte ätit någon lunch ännu. Jag vaknade så sent, att jag åt frukost vid 11-tiden typ och var väl klart vid 11:30 kanske, om inte lite senare.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag

Gillar