40 kronor av 59 går till Stiftelsen Friends arbete

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är bra med dig. Jag har inget samarbete med företaget jag nu kommer att tipsa om, men det gör ingenting.

Detta kan vara ett bra tips till ditt barn, barnbarn, yngre syskon, dina föräldrar, som lärare att använda i skolan mm eller du kanske gör som jag att du vill ha den själv? Vem vet. Du väljer själv eller så köper du ingen, valet är helt och hållet ditt.

Jag såg en bra grej hos Frida Boisen på instagram. Jag kan inte gå tillbaka, ta en skärmdum och visa er eftersom det inte var just idag jag såg detta. Efter att jag sett detta, så fick jag mig en tankeställare. Tänk om jag skulle köpa en egen? Ja, sagt och gjort. Nu har jag en hel kalender inför december. När jag berättade på jobbet, så blev även den personalen i grupp sugen på kalender att ha på jobbet. Sagt och gjort, vi ska ha en där också. Jag kommer att lämna den imorgon.

Det jag vill komma fram till är att det jag tipsar om är en kalender, ungefär som en julkalender. Man öppnar en lucka varje dag fram till julafton, som en vanlig julkalender.

Det är en Snällkalender 2020 från Stiftelsen Friends x Mrs Mighetto. Tjejer från företaget Mrs Mighetto heter Anna och Malin, det är de som designat kalendern.

Alla intäkter för denna kalender går oavkortat direkt till Stiftelsen Friends verksamhet - mot mobbing!

Kalendern kostar 59 kronor och 40 av dessa går direkt Stiftelsen Friends verksamhet. Hur bra? Frågar du mig, så är det verkligen superbra.

Vad är en snällkalender? Snällkalendern är en julkalender som utmanar dig att göra något snällt varje dag fram till julafton. Stiftelsen Friends har även tagit fram Snällkalendern för att visa vad en liten snäll handling kan göra. Det kan få någon att känna sig sedd, vara starten på en ny vänskap eller till och med bryta ett utanförskap. I år är kalendern designad av Mrs Mighetto.

"När ett litet barn är mobbat så dör en bit av själen. Inte bara på barnet utan på en mamma, på en pappa och kanske ett syskon".

Förutom att inspirera den som öppnar de 24 luckorna till att göra en liten snäll handling så finns det också en mottagare som i sin tur blir inspirerad. Det betyder att spridningen av snälla handlingar blir enorm.

Snällkalendern kostar 59 kronor (47,20 kronor ex moms).

Vi kan påverka! Tillsammans gör vi världen lite, lite bättre.

Vill du Swisha en gåva 900 52 73 Tagga med #snällkalendern på sociala medier.

Kostnadsfritt extramaterial finns till dig som arbetar med barn. Maila till snallkalendern at friends.se

Kalendern finns att köpa på Coop, Miniroom.se här, i Telias butiker och på hemsidan hos Stiftelsen Friends här.

Vill du hellre bidra genom att köpa en poster som har samma motiv som kalendern? Gör det hos Miniroom.se här. Den kostar 400:- och är i storleken 30x40. 25:- per såld poster går oavkortat till Friends och deras viktiga arbete för att förebygga och stoppa mobbning och diskriminering. Produkten ingår i kollektionen Winter Saga som lanserats November 2020 i en begränsad upplaga.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Så fint. Mkt bra köp och tips

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hoppas att fler köper då, så att Stiftelsen Friends får in mycket pengar till sitt arbete 🥰

nouw.com/mynameisjossan