23:25 i natt

Hallå där!

I natt släkte jag i väldigt bra tid, inte ens trött nu. Annars vore jag dödstrött och kommer inte igång innan eftermiddagen. Det är då raka vägen från frukosten, direkt till sängen igen. Där kan jag faktiskt sova några timmar och ändå inte vara pigg.

Just nu har jag inte den känslan, att jag behöver sova efter min frukost och det känns jäkligt skönt faktiskt. Det brukar inte vara så skönt att gå omkring och känna sig trött på livet hela tiden, eftersom att då blir man så arg och inte orkar med någonting. Minsta lilla grej kan få en att blir lack för ingenting och det är det absolut inte värt tycker jag.

Ikväll får jag gå och lägga mig i samma tid igen eller iallafall i liknande tid, eftersom det behövs för mig som person. Pågrund av min Asperger, så behöver jag fasta sovrutiner lika mycket som någonting annat.

Nu har jag insett hur skönt det är att lägga sig i tid och vakna utvilad, så jag tänkte att vi kör så framöver också. Det här ska ta mig tusan inte bara bli en tanke, utan det är någonting som verkligen måste göras också. ibland kan det faktiskt vara himla långt från tanke till handling, vilket jag ska se till att det inte blir med mina sovrutiner nu.

Ha en bra dag, så hörs vi senare eller något.

P.S Bilden fotade jag i Öråkerstjärnen på Skönviksberget i Sundsvall, 20/6. Den är faktiskt lånad från min Instagram, därav att den är taggad med barbiedockan.

Gillar

Kommentarer