2 nyheter att komma med

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med dig, vilket det är med mig. Har sovit dåligt i natt, även om jag faktiskt sov när jag väl somnade.

Jag har två nyheter att komma med. Ingen av dessa nyheter berör dig personligen, men jag vill ändå berätta vad som nu har hänt och vad som kommer att hända.

Det är nämligen såhär att jag i natt blev moster åt en liten pojke. Jag är väldigt lycklig över det och att min älskade systerdotter har fått bli storasyster. Hon har inte trott att det skulle bli någon lillebror, utan trodde på en lillasyster. Nu har hon äntligen fått en lillebror och jag har fått en pojke att kunna älska och lära en massa nya saker, precis som jag har lärt min systerdotter en massa nya saker.

Det är även så att jag har fått veta att jag ska få min första dos med vaccin mot Corona nu på torsdag. I nuläget vet jag inte vilken sort av vaccin jag ska få, men det blir bra vilket det än blir anser jag. Längtar verkligen efter att få bli vaccinerad, så att man kan börja leva ett så normalt liv som möjligt förhoppningsvis i framtiden.

Jag som är rädd för nålar kommer i alla fall att ta min spruta, inte bara för egen del utan också för en del av samhället. Det har ju påpekats många gånger att man bör ta sin spruta när man väl får chansen och nu har den givits mig eller ja, på torsdag. Kan inte mer än längta efter att få det överstökat, så jag slipper tänka på det. Skulle ha fått det i februari, men på grund av alla förseningar mm så blir det av den här veckan i alla fall. Det är jag himla glad över.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Grattis till att du blivit moster igen. Så roligt. 🥰🎈. Jag hoppas att du snart får ta din spruta. Jag tror det kommer gå bra. Kram❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

TjenareTjenare. Tack för gratulationerna. Jag kommer att få ta min spruta på torsdag eftermiddag

nouw.com/mynameisjossan