2 gånger extra träning

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Denna kväll har jag varit på träning med min grupp igen efter att ha varit senast 5/4 . Vi var inte lika många som man får vara denna gång, men ändå lagom många tycker jag.

Det vi gjorde var olika övningar genom att åka skidor, springa i vattnet, simma med att bara röra armarna, hoppa och lite annat. Vi använde också korven (du hittar vad en korv är här) och gjorde övningar på den djupa delen av bassängen. Det var också riktigt skönt, synd bara att musiken slutade fungera när ledaren flyttade högtalaren till den djupare delen där vi var. Vi fick tyvärr köra utan musik sista tiden på den djupa delen, men det gick ju bra det med.

Att sitta en stund i bubbelpoolen efter stretching och avsluta med en vända i bastun efter dusch är himla skönt som avslut tycker jag.

Det var fel på värmesystemet som värmer upp vattnet i bassängen, så det var typ iskallt. Jag som inte brukar klaga på temperaturen i vattnet, jag tycker det var kallt och då är det kallt vill jag lova. Det blev bättre när vi började röra på oss och komma igång, då släppte det kalla tycker jag.

Visst ja. Nästa vecka ska egentligen vara sista träningsveckan för Korpen, men vattengympan fortsätter 2 gånger till. 24/5 är då sista gången. Det är skönt för mig som inte varit där på så många gånger att få vara med på de sista gångerna och inte känna att träningen uteblir för mig på så vis.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bubbelpool och bastu. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här. Du bokar din plats till varje pass via hemsidan eller via appen Zoezi. Du hittar hur bokar via hemsidan här. Du kan boka pass en vecka i förväg. Man får vara 25 personer på alla pass. Avboka senast 1h innan passet börjar.

Du är alltid välkommen att prova ett pass vid ett tillfälle, i mån av plats. Det gäller även spinning (ingen bokning). Kom i god tid och prata med instruktören.

Om man bokar pass och hamnar i kö. Då får man kolla mailen, ifall någon avbokat och se om man kommit med på passet. Har man inte bokat och kommer till passet, så får man vara med i mån av plats. Var på passet senast fem minuter innan passet börjar, är du inte i tid så kan din plats gå till någon annan som inte bokat.

Vill du ha en app att boka in dig på pass med, istället för att behöva logga in via hemsidan varje gång?

Laddar ner appen Zoezi för Android här (hittas inte om man söker i Play butiken) eller sök Zoezi Android via Google.

Laddar ner appen Zoezi för iPhone, iPad mm genom App store här eller gå in på App store och sök Zoezi för att hitta appen.

Vårterminen pågår fram till 15 maj, medan vattenträning/vattengympan pågår fram till 24 maj.

Hoppas att du haft en fin dag med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag #badhuset #simhall #gympa #fromtimråwithlove #träningsmod

Gillar